Ponturi Pariuri Tenis Coco Vandeweghe vs Jessica Pegula

BETANO

Duel american în optimile de finală de la Charleston între Coco Vandeweghe și Jessica Pegula, partidă pentru care am pregătit un pont. 


cota2.ro

Accidentările și viața extrasportivă au dus-o pe Coco Vandeweghe până pe locul 168 WTA, fiind departe de zilele când se lupta de la egal la egal cu cele mai mari sportive ale circuitului și ajungea în semifinale la Australian Open ori US Open. Coco este nevoită acum să joace calificări la majoritatea turneelor, iar rezultatele nu sunt cele mai bune. Recent a pierdut cu Gabriela Talabă Lee în minimum de seturi, însă a acces totuși pe tabloul principal al acestui turneu grație unui wild card din partea organizatorilor. Pe zgură, Coco Vandeweghe a jucat doar 7 partide în ultimii 4 ani. 


Jessica Pegula este la polul opus, este în cea mai bună perioadă a carierei și a ajuns până pe locul 13 WTA, cu un rezultat bun aici putând intra în primele 10. În ultima perioadă ea a fost extrem de solidă, are semifinale la Montreal și Miami și sferturi de finală la Indian Wells, turnee în care a trecut de jucătoare de top precum Jabeur, Svitolina ori Sakkari. În primul tur aici, Jessica a trecut ușor de Paolini, o jucătoare bună pe zgură, cu 6-2, 6-1. 


La momentul actual diferența este mare intre cele două oponente și cred că Jessica Pegula se va impune fără probleme. Vandeweghe este departe și fizic și psihic de performantele din trecut și nu cred că va avea nicio șansă. Pentru siguranță am ales un pariu pe game-uri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Coco Vandeweghe vs Jessica Pegula
Pronostic:
Sub 20.5 game-uri
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro