Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei


RB Leipzig și Atalanta Bergamo se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în prima manșă a sfertului de finală din Europa League. 

cota2.ro

Leipzig este una dintre cele mai în formă formații din Europa și o așteaptă pe Atalanta cu un moral excelent. În week-end a spulberat-o pe Dortmund, scor 4-1, consolidându-și locul 4 în Bundesliga. Trupa antrenată de Domenico Tedesco și-a început parcursul european în Liga Campionilor, dar a nimerit într-o grupă imposibilă, cu Manchester City și PSG. A încheiat pe 3, dar nu s-a făcut de râs. A prestat un fotbal ofensiv, s-a luat la trântă cu cei doi coloși și a încheiat cu un golaveraj 15-14, peste Club Brugge. Nici în șaisprezecimile Europa League nu a avut o tragere ușoară, contra lui Real Sociedad. Nemții s-au impus cu 3-1 în deplasare, după 2-2 acasă. În optimi au avut cale liberă, după excluderea lui Spartak Moscova. Tedesco poate alinia o formulă apropiată de cea standard astăzi. 

Atalanta este într-o cădere liberă în Serie A. A ajuns pe locul 7 și a pierdut contactul cu formațiile din top 4. Distanța pe care o are de recuperat față de Juventus este de 8 puncte, când mai sunt de disputat 7 etape. În aceste condiții, Gian Piero Gasperini nu are altă variantă decât ridicarea trofeului în Europa League. Lotul îi permite să viseze la asta, deși astăzi are doi absenți importanți în apărare, Rafael Toloi și Merih Demiral, ambii oameni de bază. Și Atalanta a început stagiunea în Liga Campionilor, locul 3 într-o grupă cu Manchester United și Villarreal. Retrogradată în EL, trupa bergamască s-a distrat cu adversarele, 4 victorii în cele 4 dueluri cu Olympiakos și Bayer Leverkusen. 

RB Leipzig și Atalanta sunt față în față pentru prima dată în istorie. Cele mai importante informații și statistici: 

• 61 de goluri în 28 de meciuri a înscris Leipzig în actuala stagiune din Bundesliga. Media reușitelor în partidele lor este 3.30

• Atalanta a marcat în toate deplasările europene din acest sezon

• în deplasările Atalentei din faza grupelor Ligii Campionilor, media golurilor a fost de 5.00

• 14.73 ocazii de gol/meci și-a creat Atalanta în acest sezon, în toate competițiile

• Leipzig a impresionat prin eficiență în acest sezon de Bundesliga, cel mai ridicat procentaj. 15% dintre ocaziile create au fost transformate în goluri

• toate meciurile europene jucate de Leipzig pe teren propru în acest sezon au fost GG3+.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.00 goluri în regim asiatic este @2.13.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
RB Leipzig vs Atalanta
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.13
Cota finala: 2.13
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro