Ponturi Pariuri Fotbal Braga vs Glasgow Rangers

BETFAIR EXCHANGE

Sporting Club Braga și Glasgow Rangers se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în turul sfertului de finală din Europa League. 

Braga a avut parte de o grupă ușoară în Europa League. A încheiat pe locul secund, sub Steaua Roșie Belgrad, dar peste Midtjylland și Ludogorets. Sorții i-au surâs în continuare, dând peste Sheriff Tiraspol în șaisprezecimile de finală. Adevăratul test a venit în turul precedent, când a trecut de AS Monaco, victorie 2-0 acasă și remiză 1-1 în Principat. Lotul lusitanilor este cel mai tânăr dintre cele rămase în competiție, cu o medie de vârstă de 24.6 ani, dar pus excelent în valoare de antrenorul Carlos Carvalhal. Moralul gazdelor de astăzi este ridicat. În week-end au reușit o victorie spectaculoasă pe teren propriu, scor 3-2 contra celor de la Benfica, consolidându-și astfel poziția a 4-a în prima ligă portugheză. 

cota2.ro

La Rangers starea de spirit este diferită. Campioana Scoției a pierdut derby-ul disputat contra lui Celtic în urmă cu 4 zile, scor 1-2, iar apărarea titlului pare o misiune din ce în ce mai complicată. Distanța de recuperat față de marea rivală este de 6 puncte. Din punct de vedere al lotului, Giovanni van Bronckhorst are aceleași vechi absențe, Alfredo Morelos, Ianis Hagi și Alex Lowry. În ciuda tuturor problemelor, Rangers a demonstrat că se descurcă în Europa. În șaisprezecimi a produs o surpriză de proporții, eliminând-o pe Dortmund, victorie 4-2 în deplasare și remiză 2-2 acasă. A trecut apoi fără emoții de Steaua Roșie Belgrad, 3-0 și 1-2. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Braga și Rangers au fost adversare și în urmă cu două sezoane, în șaisprezecimile Europa League. Campioana Scoției a mers mai departe, cu 4-2 la general. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimele 3 meciuri oficiale disputate de Braga au fost GG

• și în ultimele 3 partide ale lui Rangers au înscris ambele combatante

• precedentele 4 deplasări europene ale lui Rangers au fost GG

• 17 goluri a înscris Braga în actuala ediție de Europa League, locul 3 între toate formațiile participante. Rangers e pe 5 în această ierarhie, cu 16 goluri

• Braga este lider detașat în clasamentul ocaziilor de gol create în acest sezon de Europa League, 178 de oportunități. Rangers e pe 6, cu 111

• Braga și Rangers sunt în top 4 și la șuturile expediate pe spațiul porților adverse, 52 portughezii și 47 scoțienii. 

Pe Betfair Exhange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este @1.85.  

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Braga vs Glasgow Rangers
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro