Ponturi Pariuri Tenis Roberto Carballes Baena vs David Goffin

Superbet

Roberto Carballes Baena și David Goffin se întâlnesc de la ora 14.00 în primul sfert de finală al turneului de la Marrakech. 


cota2.ro

Baena este un spaniol de 29 ani, momentan pe locul 79 ATP, care în ultimii ani a cochetat cu a 2-a parte a primei sute mondiale. Zgurist la origine, el are un singur titlu ATP, acum 4 ani la Quito , stând mai mult în umbra compatrioților săi. Spaniolul joacă foarte mult pe greșeala adversarului, preferând schimburile lungi, fără a-și asuma prea multe riscuri. Aici a trecut în 2 seturi de Cecchinato și Sousa, doi sportivi aflați totuși într-o perioadă nefastă a carierei. Anul acesta a jucat mai mult în turnee challenger, având totuși înfrângeri în minimum de seturi cu Londero, Cerundolo, Mager ori Vesely. 


David Goffin a ajuns la 31 ani în a doua parte a carierei sale, o carieră presărată cu numeroase accidentări și probleme care l-au împiedicat să ajungă în fruntea circuitului. Fost număr 7 mondial, câștigător a 5 titluri ATP și sfert-finalist la Roland Garros, David a căzut până pe locul 74 ATP, o poziție care nu reflectă însă valoarea sa reală. Goffin a trecut aici de Andujar și Dzumhur și a arătat destul de bine, având multe momente în care a amintit de jucătorul din perioada 2017-2019. 


La 1.80 înălțime, belgianul are o deplasare foarte bună în teren și va fi destul de greu de surprins de Baena, un jucător foarte liniar. Cei doi s-au întâlnit acum 2 săptămâni pe hard, la Miami, când Goffin s-a impus fără probleme cu 6-2, 6-3. Merg și de această dată pe victoria belgianului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Roberto Carballes Baena vs David Goffin
Pronostic:
Victorie David Goffin
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.75
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro