Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla FC vs Granada CF

BETFAIR EXCHANGE

Sevilla FC - Granada CF

De la ora 22:00, pe ”Estadio Ramón Sánchez Pizjuán”, Sevilla primeste vizita celor de la Granada, intr-un duel din runda cu numarul 31 din LaLiga.



cota2.ro

Sevilla nu a mai castigat de 3 etape bifand doua egaluri, cu Vallecano (1-1) si Real Sociedad (0-0), dar si o infrangere contra celor de la Barcelona (0-1). Mai mult decat atat, Sevilla a pierdut si calificarea in sferturile UEFA Europa League, fiind invinsa de West Ham cu scorul de 2-0 (dupa prelungiri). De partea cealalta, Granada vine dupa un succes cu Alaves (3-2) si un rezultat de egalitate contra celor de la Vallecano (2-2). In ultimul meci direct, jucat pe ”Estadio Nuevo Los Carmenes”, Granada s-a impus cu scorul de 1-0 dupa golul lui Rochina din minutul 25. Totusi, in ultimele 8 dueluri directe cu Sevilla gazda, Granada a plecat invinsa in 7 dintre acestea.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Echipe Probabile:

Sevilla FC (4-2-3-1): Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Augustinsson; Jordan, Rakitic; Corona, Munir, Ocampos; Martial

Granada CF (4-4-2): Maximiano; Quini, Duarte, Sanchez, Escudero; Puertas, Eteki, Milla, Machis; Molina, Suarez

Sevilla se afla in acest moment pe pozitia a patra, la egalitate de puncte cu Barcelona si Atletico Madrid, iar aceasta lupta in trei pentru locul 2 va fi una care cred ca se va da pana in ultima etapa. Granada are un PPG de 2.43 la meciurile de pe propriul teren, in timp ce Granada are o medie de 0.80 la meciurile de pe teren strain, iar acestea spun destul de multe. Consider ca Sevilla este echipa mai buna si in ciuda faptului ca oaspetii trag sa evite retrogradarea, cred ca in aceasta seara nu vor evita esecul. Pontul meu pentru aceasta partida este ”Sevilla FC -1.0 AH”, la o cota de 1.85, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sevilla FC vs Granada CF
Pronostic:
Sevilla FC -1.0 AH
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro