Ponturi Pariuri Fotbal Pogon Szczecin vs Wisla Plock

BETFAIR EXCHANGE

Pogon Szczecin - Wisla Plock

De la ora 22:00, pe ”Stadion Miejski w Szczecinie”, Pogon Szczecin primeste vizita celor de la Wisla Plock, intr-un duel din runda cu numarul 28 din Ekstraklasa.



cota2.ro

Cu 7 etape inainte de finalul sezonului in Polonia, cei de la Pogon Szczecin sunt lideri in clasament cu 56 de puncte, iar targetul acestora este obtinerea titlului. Rakow si Lech, echipele de pe pozitiile 2 si 3, au in acest moment cate 55 de puncte, iar aceasta lupta pentru primul loc se anunta a fi una extrem de palpitanta. Pogon joaca diseara cu o echipa care nici nu are sanse la cupele europene, dar nici nu are vreo evotie in ceea ce priveste retrogradarea, iar acest lucru le ofera cumva liniste. Pogon a castigat 3 din ultimele 4 dueluri directe jucate pe propriul teren cu cei de la Wisla, iar in acest moment au cel mai bun atac din campionat intr-un clasament al meciurilor jucate ”acasa”, cu 34 de goluri marcate in 13 meciuri. Mai mult decat atat, intr-un clasament al defensivelor in partidele jucate in deplasare, Wisla ocupa ultima pozitie, cu 29 de goluri incasate in 13 partide.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Echipe probabile:

Pogon Szczecin (4-1-4-1): Stipica; Machado, Malec, Triantafyllopoulos, Bartkowski; Dabrowski; Grosicki, Kowalczyk, Drygas, Fornalczyk; Parzyszek

Wisla Plock (4-4-2): Kaminski; Zbozien, Michalski, Rzezniczak, Chrzanowski; Cielemecki, Szwoch, Furman, Lesniak; Kolar, Sekulski

Ma astept ca echipa gazda sa aiba initiativa in acest meci. Wisla e o echipa care evolueaza foarte slab in deplasare, in timp ce Pogon marcheaza foarte mult pe propriul teren. Deasemenea, statistica in ceea ce priveste PPG-ul celor doua echipe in meciurile ”acasa - deplasare” e una care ne confirma ceea ce am specificat pana in acest moment (2.46 - 0.54). Pariul meu pentru acest meci este ”Pogon Szczecin -1.0 AH”, la o cota de 1.84, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Pogon Szczecin vs Wisla Plock
Pronostic:
Pogon Szczecin -1.0 AH
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro