Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs Wolverhampton

BETFAIR EXCHANGE

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei


Newcastle și Wolverhampton deschid etapa cu numărul 32 din Premier League, astăzi, de la ora 22:00. 

cota2.ro

Newcastle este un club care promite multe în următorii ani, după ce a fost cumpărat de Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite. Semnele forței financiare au apărut încă din perioada de mercato din iarnă, când au sosit fotbaliști cu nume, Bruno Guimares (42 de milioane de euro, de la Lyon), Chris Wood (30, de la Burnley) sau Trippier (15, de la Atletico). Pe bancă a fost instalat Eddie Howe, iar dintr-o echipă condamnată la retrogradare, Newcastle a ajuns într-o zonă sigură, cu 31 de puncte, 7 peste zona periculoasă. În jocul „coțofenelor” a apărut însă o relaxare, pierzând ultimele 3 meciuri. De vină sunt și problemele de lot. Hayden, Lewis, Trippier, Wilson și Willock, toți oameni importanți, sunt accidentați. 

Wolverhampton este una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon de Premier League. Anul trecut s-a clasat pe 13, antrenorul Nuno Espirito Santo pleca la Tottenham, iar mai mulți oameni de bază erau vânduți, printre ei Rui Patricio sau Adama Traore. Bruno Lage, noul manager, a adus însă o disciplină remarcabilă. „Lupii” sunt în acest moment pe 8, cu 49 de puncte, la doar două lungimi în spatele pozițiilor de cupe europene. 


Wolverthampton a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Wolverhampton nu a pierdut niciunul din ultimele 7 meciuri directe contra lui Newcastle

• 27 de goluri a încasat Wolverhampton în primele 31 de runde, a 4-a defensivă din Premier League

• În comparație, Newcastle a primit 54 de goluri, de două ori mai multe

• Newcastle are a doua cea mai scăzută medie a posesiei din Angliei, 39.7%. Wolverhampton e în prima jumătate a clasamentului, cu 49.5%

• 4 e locul ocupat de Wolverhampton în clasamentul meciurilor jucate în deplasare. A câștigat 8 din cele 15 dispute și are golaveraj pozitiv, 15-11

• 11 meciuri fără gol primit a avut Wolverhampton în acest sezon. Newcastle, doar 4.


Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Wolverhampton în handicap asiatic 0 este @2.53. (în caz de egalitate este rambursată miza)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Newcastle vs Wolverhampton
Pronostic:
Wolves HA 0
Cota
2.53
Cota finala: 2.53
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro