Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Granada

BETFAIR EXCHANGE

FC Sevilla și CF Granada se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în deschiderea rundei cu numărul 31 din La Liga. 

Sevilla nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Deși păreau la un moment dat singurii capabili să țină pasul cu liderul Real Madrid, andaluzii au căzut acum pe poziția a 4-a, cu 57 de puncte. Avansul față de Betis, formația care stă la pândă, este de doar 4 lungimi. Julen Lopetegui își simte postul în pericol, mai ales că parcursul european a fost și el sub așteptări, locul 3 în grupa de Champions League și eliminare în optimile Europa League. Antrenoul spaniol are o listă serioasă de indisponibili, dar nu se compară cu cea a adversarilor de astăzi. 

cota2.ro

Ruben Torrecilla, interimarul de pe banca Granadei, va reuși cu greu să încropească o echipă pentru disputa de pe „Ramon Sanchez Pizjuan”. Întreaga linie de apărare este indisponibilă, conform ultimelor noutăți publicate de presa iberică. Granada este implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ocupă în acest moment locul 16, cu 29 de puncte, dar avansul față de zona periculoasă este minim, doar 3 lungimi. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Sevilla s-a impus cu 2-1 în ultimul meci direct disputat pe teren propriu împotriva celor de la Granada. Alte informații și statistici interesante:

• Sevilla nu a pierdut niciun meci disputat pe teren propriu în anul 2022, indiferent de competiție

• Sevilla este neînvinsă acasă în acest sezon. Are 10 victorii și 4 remize, cu un golaveraj impresionant, 28-11

• Sevilla are de departe cea mai bună defensivă din La Liga, doar 20 de goluri încasate în 30 de partide. În comparație, Granada a primit 48

• 60.10% este posesia medie a celor de la Sevilla în acest sezon. Granada este în subsol la acest aspect, 45.70%

• 11.5 ocazii de gol/meci și-a creat Sevilla în acest sezon. Granada îi este inferioară, 10.5 oportunități/partidă

• 411.90 milioane de euro valorează lotul celor de la Sevilla, potrivit Transfermarkt. Granada este cotată la doar 92.8 milioane de euro.

Pe Betfair Exchange, pariul pe victoria Sevillei și sub 2.5 goluri marcate în meci are o cotă excelentă de @3.25. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sevilla vs Granada
Pronostic:
1 & SUB 2.5 goluri
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro