Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs Rapid Bucuresti

BETANO

UTA Arad - Rapid Bucuresti

De la ora 20:30, pe stadionul ”Francisc von Neuman” din Arad, UTA primeste vizita celor de la Rapid Bucuresti in runda cu numarul 4 a Play-out-ului Ligii 1.



cota2.ro

UTA ocupa locul 4 in Play-Out, la doar doua puncte de Play-Off-ul pentru Conference League, iar derby-ul cu Rapid e unul foarte important, atat pentru aradeni, cat si pentru bucuresteni. Alb-visiniii ocupa prima pozitie in Play-Out si targetul principal al acestora e incercarea de a participa intr-o cupa europeana. Drumul nu e deloc usor, insa Rapid a demostrat ca are calitate si cu ajutorul fanilor, poate reusi acest lucru.

UTA - Rapid e un derby din toate punctele de vedere. Partida e sold-out, iar in tribune va fi o atmosfera incendiara. Cele doua cluburi de traditie au incheiat nedecis ultimele doua confruntari directe (1-1 si 2-2), insa reusitele nu au intarziat sa apara. La acest lucru ma astept si in aceasta seara. Avem toate ingredientele pentru un meci spectaculos, presarat cu goluri multe.

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

Echipe probabile:

UTA Arad (4-3-3): Balauru – Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov – Ubbink, Batha, Vorobjovas – Dumitru, Miculescu, Otele

Rapid Bucuresti (4-3-3): Moldovan – Morais, Grigore, Sapunaru, Belu – Albu, Kait, Sefer – Ilie, Vojtus, Ionita

Ambele echipe vin dupa victorii clare, la zero. UTA s-a impus cu 4-0 impotriva celor de la Gaz Metan Medias, iar Rapid a surclasat-o pe FC Botosani, in Giulesti, scor 3-0. In ultimele doua dueluri directe am avut fie penalty, fie cartonas rosu, fie ambele si consider ca sunt sanse mari ca si astazi sa vedem un meci cu un astfel de deznodamant. Va fi un meci dur, iar centralul partidei, Iulian Calin, va scoate cartonasele galbene. Vor exista si faulturi foarte dure, la limita cartonasului rosu, iar eu ma astept la astfel de evenimente. Mai mult decat atat, se pare ca cei de la Rapid ar fi amenintat cu iesirea de pe teren in cazul scandarilor rasiste din partea celor de la UTA, lucru care s-a intamplat in ultimul duel direct pe acest stadion. Pontul meu pentru UTA - Rapid este ”Cartonas rosu sau penalty acordat”, la o cota de 2.05, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA Arad vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
Cartonas rosu sau penalty acordat
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro