Ponturi Pariuri Tenis Federico Coria vs David Goffin

BETANO

La Marrakech avem meciul din semifinale între Federico Coria și David Goffin. 


cota2.ro

Federico Coria a ajuns la 30 ani pe cea mai înaltă poziție din cariera sa, locul 60 ATP. El este un zgurist clasic, cu rezultate medii, fiind însă departe de performanțele fratelui său Guillermo.


Federico nu a câștigat niciun titlu ATP în cariera sa, fiind însă un jucător excelent la nivel Challenger și ITF, nivelul inferior din tenisul profesionist, acolo unde doar anul trecut a jucat 5 finale, câștigând 2 titluri, la Prostejov și Brasilia. Aici, Coria a trecut de Davidovich Fokina, Basic și Gasquet în sferturi, având o partidă de peste 2 h și jumătate cu francezul. 


Așa cum am anticipat, David Goffin a trecut de Carballes Baena în sferturile de finală și îl văd favorit la titlu aici, la Marrakech. Atunci când se simte bine, fostul nr.7 mondial este extrem de greu de învins, având o deplasare excelentă pe teren și o varietate mare de lovituri cu care își pune în dificultate adversarii. Deși are doar 1.80, Goffin a servit foarte bine aici, având nu mai puțin de 10 ași contra lui Carballes Baena. A trecut pe rând de Dzumhur, Andujar și Carballes Baena.


Este prima partidă directă între cei doi jucători și îl văd pe belgian ușor favorit, așa cum o arată și cotele. Coria nu a ajuns niciodată în finala unui turneu ATP, fiind un jucător destul de emotiv, măcinat de presiunea numelui fratelui său. Goffin are 5 turnee ATP câștigate, însă a realizat mult prea puțin pentru talentul său. Cota pe belgian este în scădere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Federico Coria vs David Goffin
Pronostic:
Victorie David Goffin
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.90
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro