Ponturi Pariuri Tenis Marc Andrea Huesler vs Tomas Martin Etcheverry

Superbet

Finala turneului Challenger de la Ciudad de Mexico îi aduce față în față pe elvețianul Marc Andrea Huesler și pe favoritul numărul 2, Tomas Martin Etcheverry. 


cota2.ro

Marc Andrea Huesler este un sportiv elvețian de 25 ani, clasat pe locul 176 ATP. El joacă în general turnee modeste de nivel ITF și Challenger și nu a urcat niciodată mai mult de locul 142 ATP. Huesler s-a făcut cunoscut în special la turneul de la Kitbuhel 2020 când a obținut cele mai importante victorii ale carierei, eliminându-i pe rând pe Ruusuvuori, Fognini și Feliciano Lopez. Are 3 victorii în turnee challenger, la San Luis, Sibiu și Ismaning, însă ultima victorie datează din 2020.


Tomas Martin Etcheverry este un argentinian de 22 ani, care se apropie de prima sută mondială, fiind momentan pe locul 107. Ca majoritatea compatrioților săi, Etcheverry este specialist pe zgură, suprafață pe care a câștigat anul trecut două turnee challenger, la Perugia și Trieste. Anul acesta are de asemenea rezultate foarte bune, calificare pe tabloul principal de la Australian Open, semifinale la Santiago de Chile și Pereira, dar și titlu la Conception 2 Challenger unde l-a învins în finală pe Hugo Dellien. 


Etcheverry este un jucător pe un puternic trend ascendent care cel mai probabil va urca în acest an în top 100 mondial. Deși este foarte înalt, are o deplasare bună pe zgură și nu evită schimburile lungi de mingi. De cealaltă parte, Huesler este la primul turneu pe zgură din acest an, fiind mai degrabă familiarizat cu suprafețele dure. Merg pe victoria lui Tomas Martin Etcheverry. Cota este în scădere.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Marc Andrea Huesler vs Tomas Martin Etcheverry
Pronostic:
Victorie Tomas Martin Etcheverry
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -8.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro