Ponturi Pariuri Tenis Laura Pigossi vs Tatjana Maria

BETANO

Lucru mai rar întâlnit la turneul WTA de la Bogota, acolo unde în finală se întâlnesc două jucătoare venite din calificări, Laura Pigossi și Tatjana Maria. 


cota2.ro

Laura Pigossi este o sportivă din Brazilia de 27 ani, clasată pe locul 167 WTA. Ea nu a intrat niciodată în primele 100 jucătoare din lume, însă este o jucătoare excelentă de nivel ITF și Challenger, acolo unde are numai puțin de 8 titluri câștigate la simplu și 41 la dublu. De altfel, ea a impresionat de-a lungul carierei mai mult în proba de dublu, acolo unde a reușit să câștige medalia de bronz la jocurile olimpice de la Tokyo, alături de compatrioata sa Luisa Stefani. Fără îndoială, Laura a practicat aici la Bogota cel mai bun tenis din cariera sa, reușind 6 victorii, în care a pierdut doar 2 seturi. Ea le-a eliminat pe principalele favorite, Dayana Yastremka și Maria Camila Osorio Serrano și a impresionat prin deplasarea excelentă în teren și calitatea primului serviciu, depășind în toate meciurile 70 %. 


Tatjana Maria a ajuns la finalul carierei, o carieră în care a stat destul de puțin în prima sută mondială, obținând totuși și 5 titluri WTA, 1 la simplu și 4 la dublu. Ea a jucat destul de puțin în ultimii ani fiind însărcinată, iar apoi măcinată de accidentări, cu atât mai mult fiind surprinzătoare evoluția ei foarte bună aici. Tatjana preferă suprafețele rapide, fiind o jucătoare destul de înaltă, care încearcă să finalizeze rapid punctele. Ca și oponenta sa, ea vine din calificări, având însă un traseu mult mai ușor, cele mai bune adversare eliminate fiind Rebecca Peterson și Rakhimova. 


Voi merge împotriva bookmakerilor în această partidă și consider că Laura Pigossi este favorită în această finală. La 1.64 înălțime, sportiva din Brazilia se mișcă mult mai bine pe zgură, este obișnuită mai bine cu suprafața și a arătat un tenis de înaltă calitate in partide cu oponente mult mai valoroase decât Tatjana Maria. După 6 partide jucate de fiecare în ultima săptămână, cred că factorul fizic va conta mult, sportiva din Germania fiind dezavantajată de schimburile lungi ce vor fi propuse de Pigossi. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Laura Pigossi vs Tatjana Maria
Pronostic:
Victorie Laura Pigossi
Cota
2.65
Cota finala: 2.65
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro