Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Alexander Bublik

BETANO

Turneul ATP de la Monte Carlo este o pregătire pentru Roland Garros, turneu din seria Masters 1000 disputat pe zgură. 


cota2.ro

Am pregătit pentru dumneavoastră un pont interesant de la meciul dintre Stanislas Wawrinka și Alexander Bublik. 


Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 37 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Elvețianul a primit un wildcard de la organizatori pentru a putea evolua la acest turneu, deoarece el a jucat un singur meci în acest an, înfrângerea destul de clară cu Elias Ymer la Marbella. Deși multă lume credea că se va retrage, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va rezista în condițiile accidentărilor extrem de grave suferite. 


Alexander Bublik este un jucător din Kazahstan de 24 ani, aflat la apogeul carierei. După cele 10 turnee challenger câștigate, el a făcut anul acesta în sfârșit pasul către tenisul important, reușind să câștige turneul de la Montpellier, acolo unde l-a învins pe Alexander Zverev în finală. Bublik are la cei 1.96 ai săi, unul dintre cele mai bune servicii din circuit și se mișcă destul de bine în teren.


Stan Wawrinka are doar 8 partide jucate în ultimii 2 ani, una singură fiind pe zgură și este greu de crezut că poate avea ritmul necesar să reziste unui jucător în plină ascensiune. Bublik este deja de 3 ani în top 100 ATP, are meciuri câștigate cu jucători de top și cred că se va impune fără probleme. Pentru siguranță merg pe un handicap -2.5, în eventualitatea unui set cu prelungiri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stan Wawrinka vs Alexander Bublik
Pronostic:
Alexander Bublik -2.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro