Ponturi Pariuri Tenis Borna Coric vs Jannik Sinner

Superbet

Borna Coric a fost la un moment dat una dintre marile speranțe ale circuitului, un jucător extrem de talentat care a suferit însă enorm din cauza accidentărilor. Fost număr 12 ATP și câștigător a două turnee ATP, la Halle și Marrakech, Borna a lipsit de pe teren in ultimul an și a ajuns până pe locul 199 ATP. Aici a fost invitat de organizatori și speră să facă o figură frumoasă, așa cum a făcut la Miami când a trecut de Verdasco și i-a luat set lui Zverev. 


cota2.ro

Jannik Sinner este la doar 20 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu. Jannik are deja 5 titluri ATP în palmares și a învins mai toți jucătorii de top ai lumii, fiind prezent anul trecut la Turneul Campionilor. Italianul este foarte puternic atât fizic cât și mental, fiind extrem de matur pentru vârsta sa. Anul acesta Sinner a pierdut doar 2 partide din cele 18, disputate, contra lui Tsitsipas și Hurkacz. 


Sinner este fără îndoială favorit și cred că se va impune fără mari probleme în fața unui jucător care are nevoie de ritm pentru a reveni la cel mai înalt nivel. Italianul are toate armele pentru a profita de fragilitatea fizică a lui Coric, care vine după o operație ce îi va afecta cu siguranță jocul. Merg pe 2-0.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Borna Coric vs Jannik Sinner
Pronostic:
Jannik Sinner 2-0
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 5.70
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro