Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

BILETUL SAPTAMANII

Prieteni, o sa postez la inceputul fiecarei saptamani un bilet care se va numi, ”Biletul Saptamanii”. In acest bilet voi selecta cate un meci din fiecare zi si o sa incerc sa creez un bilet din 7 evenimente cu o cota in jur de 10, iar miza sa fie una maxima, adica 10/10 unitati. Pentru aceasta saptamana avem urmatoarele:

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

LUNI (11.04.2022) FCSB vs FC Voluntari - Gazdele au nevoie de succes pentru a se apropia la 5 puncte de CFR Cluj inaintea confruntarii directe cu acestia si a fi oarecum la mana ei in ceea ce priveste cucerirea titlului. Orice alt rezultat inafara de victorie, poate fi considerat un esec si poate sterge sansele acestora la primul loc. Cota de 1.48 pentru solistul pe gazde nu trebuie ratata, in aceste conditii.

cota2.ro

MARTI (12.04.2022) FC Bayern Munchen vs Villarreal CF - In mansa tur din sferturile UEFA Champions League, ”submarinul galben” a produs marea surpriza si a castigat cu 1-0 in fata ”bavarezilor”. La retur, pe Allianz Arena, cred ca Bayern isi va face jocul si va castiga clar acest meci. Consider ca diferenta de valoare dintre cele doua echipe este imensa, iar rezultatul din tur a fost doar un accident pentru trupa lui Nagelsmann.

MIERCURI (13.04.2022) Atletico Madrid vs Manchester City - Meciul din tur s-a jucat doar la poarta lui Oblak, iar Manchester City a castigat doar cu 1-0 pentru ca Atletico s-a aparat pe doua linii a cate 5 jucatori ceea ce e incredibil. La retur, Simeone va trebui sa riste, iar trupa lui Guardiola nu cred ca va irosi oportunitatile. Nu e exclus sa vedem reusite in ambele porti, fapt pentru care, pontul ”Peste 1.5 goluri” pare o alegere buna.

JOI (14.04.2022) FC Barcelona vs Eintracht Frankfurt - Cele doua echipe au terminat la egalitate in turul sferturilor UEFA Europa League, scor 1-1. Barcelona a avut posesia, iar Frankfurt, inpinsa de la spate de suporterii fanatici, a fost echipa cu ocaziile. Pe ”Camp Nou” lucrurile nu vor mai sta la fel si cred ca trupa lui Xavi va domina autoritar si se va impune, in timp ce germanii vor incerca contraatacul, fara sorti de izbanda dupa parerea mea.

VINERI (15.05.2022) AC Milan vs Genoa CFC - Milanezii au facut doi pasi gresiti dupa egalurile cu Bologna si Torino, ambele incheiate 0-0. In acest moment, AC Milan nu mai este la mana ei in ceea ce priveste titlul, iar victoria in acest meci este esentiala. Genoa e penultima in clasament, are doar doua victorii in acest sezon, iar defensiva e o catastrofa. Consider ca echipa gazda are valoarea de a se impune clar in acest duel.

SAMBATA (16.04.2022) Manchester United vs Norwich - ”Diavolii” vin dupa esecul cu Everton, iar un alt rezultat decat victoria, pe ”Old Trafford” impotriva ”lanternei rosii” si echipei cu cea mai slaba defensiva, ar fi un esec categoric pentru o echipa ca Manchester United care isi doreste totusi, calificarea in UEFA Champions League, in sezonul viitor. Astept un succes clar al lui Ronaldo & Co.

DUMINICA (17.04.2022) Sevilla FC vs Real Madrid - Nu puteam incheia biletul decat cu acest derby din LaLiga. Sevilla e la mare lupta pentru locul 2 cu Barcelona si Atletico, in timp ce Real e ca si campioana in acest sezon. E totusi o rivalitate intre cele doua formatii, iar duelurile directe au produs mereu multe reusite. Ma astept ca si duminica sa avem parte de cel putin doua goluri.

  • FCSB vs FC Voluntari - 1 (1.48)
  • FC Bayern Munchen vs Villarreal CF - FC Bayern Munchen -1.0 AH (1.40)
  • Atletico Madrid vs Manchester City - Peste 1.5 goluri (1.34)
  • FC Barcelona vs Eintracht Frankfurt - 1 (1.44)
  • AC Milan vs Genoa CFC - 1 (1.34)
  • Manchester United vs Norwich - Manchester United -1.0 AH (1.36)
  • Sevilla FC vs Real Madrid - Peste 1.5 goluri (1.34)

Cota totala a biletului este de 9,76.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
BILETUL SAPTAMANII - Vezi ponturile in articol 👆👆👆
Cota
9.76
Cota finala: 9.76
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro