Ponturi Pariuri Tenis David Goffin vs Jiri Lehecka

Superbet

Turneul de la Monte Carlo este primul mare turneu pe zgură înainte de Roland Garros, turneu la care participă majoritatea jucătorilor de top. 


cota2.ro

David Goffin este unul dintre jucătorii mei favoriți, un jucător extrem de elegant pe stilul lui Federer, care din cauza accidentărilor nu a putut niciodată să își atingă nivelul maxim. Chiar și așa, Goffin a cochetat mult timp cu top 10 mondial, câștigând de asemenea 6 turnee ATP. După o perioadă mai slabă, belgianul pare într-o puternică revenire de formă, câștigând săptămâna trecută turneul de la Marrakech, unde a trecut de zguristi redutabili precum Andujar sau Coria. Deși nu este foarte înalt, la 1.80 m Goffin servește bine, însă nu se ferește nici de schimburile lungi, având o deplasare bună în teren. 



Jiri Lehecka este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând în top 100 ATP. El are în acest an câteva victorii interesante contra lui Shapovalov ori Musetti, acestea venind însă în sală, pe suprafețe mult mai rapide decât aici la Monte Carlo. Lehecka este un jucător de viitor, însă este destul de inconstant, putând trece ușor de la partide foarte bune la prestații dezastruoase cum au fost meciurile cu Kukushkin ori Barrere. 


Diferența de experiență este mare și cred că și suprafața îl avantajează pe Goffin. Lehecka este încă la începutul carierei și nu cred că pe zgură are armele să treacă de sportivul belgian. Cehul nu își va putea pune prea mult în valoare serviciul și dacă va intra în jocul de uzură propus de David, nu va avea nicio șansă. Goffin pare să amintească tot mai mult de sportivul din perioada 2017-2019 când lupta de la egal la egal cu orice sportiv din circuit. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
David Goffin vs Jiri Lehecka
Pronostic:
Victorie David Goffin
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 6.30
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro