Ponturi Pariuri Fotbal FC Bayern München vs Villarreal CF

BETFAIR EXCHANGE

FC Bayern München vs Villarreal CF

De la ora 22:00, pe ”Allianz Arena”, Bayern primeste vizita celor de la Villarreal in returul sferturilor UEFA Champions League.



cota2.ro

In tur, Villarreal s-a impus surprinzator in fata celor de la Bayern, scor 1-0, insa in acest retur cred ca lucrurile vor sta altfel si va spun si de ce. In primul rand, germanii au o echipa net superioara spaniolilor si chiar daca in partida cu Augsburg din week-end au fost ceva clinciuri in ceea ce-i priveste pe Gnabry si Sane, acestea s-au potolit. ”Bavarezii” au marcat numai putin de 20 de goluri in cele 4 meciuri de pe teren propriu din UEFA Champions League, avand o medie de 5 reusite per partida si castigand toate meciurile la o diferenta de minim 3 goluri. Bayern s-a impus in 12 din ultimele 14 partide jucate pe propriul teren in toate competitiile, fiind ”rapusa” doar o singura data. Villarreal a pierdutla zero, 3 din ultimele 4 partide jucate in deplasare, iar acest lucru spune multe despre echipa lui Emery, in jocurile departe de ”casa”.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Echipe probabile de start:

FC Bayern München (4-2-3-1): Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Coman; Lewandowski 

Villarreal CF (4-3-1-2): Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Estupinan; Parejo, Coquelin, Capoue; Lo Celso; Moreno, Danjuma

Villarreal s-a impus in tur, dar cred ca drumul acestora in UEFA Champions League se va incheia in aceasta seara. Ma astept ca Bayern sa faca un joc bun si sa se califice de o maniera categorica. ”Submarinul galben” va aborda aproape sigur acest retur cu o mentalitate defensiva, vor incerca sa pastreze avantajul pe care il au, cat mai mult posibil si vor incerca, bineinteles, sa ”loveasca” pe contraatac. E greu totusi sa le rezisti celor de la Bayern si cred ca daca acestia vor deschide repede scorul, putem vedea foarte multe reusite in contul gazdelor. Pariul pe care il joc este ”FC Bayern München -1.75 AH”, la o cota de 1.98, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Bayern München vs Villarreal CF
Pronostic:
FC Bayern München -1.75 AH
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro