Ponturi Pariuri Tenis Federico Delbonis vs Alexander Zverev

BETANO

Turneul de zgură de la Monte Carlo continuă, ieri având primul șoc al competiției după eliminarea nr.1 mondial și principalului favorit, sârbul Novak Djokovic. 


cota2.ro

Noi am pregătit un pont de la meciul jucat de favoritul nr.2, neamțul Alexander Zverev, contra lui Federico Delbonis. 


Federico Delbonis este un jucător argentinian de 31 de ani clasat pe locul 34 ATP. El este un zgurist tipic, pe această suprafață având și cele mai mari succese din carieră, titlurile ATP de la Marrakech și Sao Paolo, dar și 12 trofee în turnee de nivel secund Challenger ori ITF. De la ultimul au trecut însă 3 ani, astfel că putem spune că Federico este pe finalul carierei iar traiectoria sa este descendentă. Aici a furnizat o surpriză în primul tur când a trecut de Jaume Munar după un meci de 2 ore și jumătate. 


Alexander Zverev este fără discuții unul dintre cei mai buni jucători din circuit, locul 3 ATP, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor și a numai puțin de 19 titluri ATP la cei 24 ani ai săi. După un 2021 extraordinar, Zverev trece însă printr-o perioadă destul de ciudată, în care este foarte nervos, totul culminând cu incidentul de la Acapulco când aproape a lovit un arbitru. El vine aici după 2 săptămâni de pauză, preferând să se odihnească fizic și psihic după sfertul pierdut la Miami contra lui Ruud. 


Zverev joacă primul meci la simplu pe zgură din acest an, o suprafață pe care se simte bine și pe care a câștigat titluri importante la Roma sau Madrid. După eliminarea lui Djokovic el a devenit unul dintre marii favoriți la trofeu și nu cred că va dezamăgi. Delbonis vine după 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri disputate, nu arată foarte bine fizic și nu cred că va duce vreun set în prelungiri. Am găsit o cotă interesantă la Betano pentru Zverev - sub 12.5 Game-uri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Federico Delbonis vs Alexander Zverev
Pronostic:
Alexander Zverev - sub 12.5 game-uri câștigate
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro