Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.61

BETANO

Atalanta vs RB Leipzig

  • Partida tur din sferturile de finala UEFA Europa League dintre Atalanta si Leipzig s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. In prima mansa, germanii au avut posesia, insa ocaziile mai multe i-au revenit italienilor. Se anunta un meci spectaculos si in acest retur si va si spun de ce cred ca o sa avem parte de multe reusite. In ultimele 15 meciuri jucate de cele doua echipe in meciurile de pe teren propriu, respectiv deplasare, am avut o medie de peste 3.50 goluri per partida, in dreptul fiecareia. Mai mult decat atat, Atalanta si Leipzig au si o medie de peste 2 goluri marcate per partida, conform statisticilor. In 73% din meciurile celor de la Atalanta de pe teren propriu, respectiv in 93% din meciurile celor de la RB Leipzig din deplasare, s-a marcat cel putin o data in prima repriza. Deasemenea, in 87%, respectiv in 93% din acestea, am avut parte de cel putin o reusita si in partea secunda.

cota2.ro

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

PSV vs Leicester

  • Acum o saptamana, pe ”King Power Stadium”, Leicester si PSV au remizat, scor 0-0, in sfeturile UEFA Conference League. Leicester a fost echipa cu posesia si ocaziile, insa golurile au intarziat sa apara. In acest retur ma astept la reusite, chiar daca ambele formatii au ceva absente, unele chiar importante. Schmidt Roger nu se poate baza in aceasta seara pe Boscagli, Madueke, Mwene, Obispo, Sambo si Thomas, iar Fofana si Van de Blaak sunt incerti pentru acest duel. De partea cealalta, Brendan Rodgers nu poate apela la serviciile lui Bertrand, Ndidi, Ward si Vardy, toti fiind accidentati. PSV a castigat 80% din ultimele 15 dueluri in toate competitiile jucate pe teren propriu, in timp ce Leicester a castigat doar 20% din ultimele 15 dueluri in toate competitiile jucate in deplasare. Golurile nu ar trebui sa lipseasca dupa parere mea, avand in vedere ca avem o estimare a sanselor de reusita pentru goluri in ambele reprize de peste 90%.

Slavia Praga vs Feyenoord

  • In prima mansa, pe ”De Kuip Stadium”, am avut parte de un spectacol total, partida terminandu-se la egalitate, scor 3-3. Ei bine, acest lucru pare sa nu fie o intamplare pentru ca cele doua s-au intalnit in sezonul trecut in grupele aceleiasi competitii si in ambele meciuri am avut parte de minim 3 reusite si goluri in ambele porti. Slavia are numai putin de 12 jucatori indisponibili, dintre care 3 sunt incerti pentru acest duel, in timp ce la oaspeti regasim 4 indisponibili, dintre care 2 sunt pe lista incertilor. Daca privim putin si statisticile, putem observa cateva detalii interesante. Avem o medie de minim 3 goluri marcate in meciurile celor doua echipe pe teren propriu, respectiv deplasare si avem o medie a golurilor marcate de catre cele doua echipe de peste 2. Deasemenea, in peste 80% din meciurile celor doua echipe de pe tropriul teren, respectiv de pe teren strain, s-a marcat atat in prima parte, cat si in partea secunda. Nu vad de ce nu am avea spectacol si in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atalanta vs RB Leipzig
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.39
PSV vs Leicester
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.39
Slavia Praga vs Feyenoord
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.35
Cota finala: 2.61
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro