Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Albert Ramos Vinolas

BETANO

Hubert Hurkacz și Albert Ramos Vinolas se luptă pentru un loc în sferturile de finală de la Monte Carlo într-o partidă programată de la ora 15.00. 


cota2.ro

Polonezul de 25 ani Hubert Hurkacz a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă este la momentul actual unul dintre cei mai buni jucători din circuit, un jucător care într-o zi bună poate învinge pe oricine. Hurkacz a avut un 2021 extraordinar, în care a reușit să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 3 titluri importante, la Delray Beach, Miami și Metz. Anul acesta are semifinale la Miami și Dubai, turnee în care a trecut de Medvedev, Sinner ori Karatsev. Aici a trecut de doi zguristi clasici, Dellien și Pedro Martinez. 


Albert Ramos Vinolas este la 34 ani unul dintre cei mai in vârstă jucători din top 100 ATP, un jucător care s-a menținut în acest top în ultimii 11 ani și care poate în continuare să joace de la egal la egal cu toți jucătorii din noua generație. El și-a axat întreaga carieră pe zgură, acolo unde are și cele mai mari performanțe din carieră, 4 titluri ATP cucerite, ultimul în luna februarie la Cordoba. Aici a trecut de Griekspoor și Norrie, de fiecare dată cu set decisiv, acuzând probleme fizice in meciul cu britanicul în care a solicitat și un țime-out medical. 


Hubert Hurkacz este jucătorul pe val și mă aștept să își impună jocul și să câștige. Polonezul este unul dintre cei mai buni jucători pe serviciu din circuit și chiar dacă se joacă pe zgură are numai puțin de 20 ași în meciurile din primele 2 tururi. Ramos are totuși 34 de ani, serviciul nu ii prea funcționează, iar os capitolul deplasare în teren suferă destul de mult . 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hubert Hurkacz vs Albert Ramos Vinolas
Pronostic:
Victorie Hubert Hurkacz
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 6.48
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro