Ponturi Pariuri Fotbal Huddersfield vs Queens Park Rangers

BETFAIR EXCHANGE

Huddersfield primește vizita lui Queens Park Rangers, astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 42 din Championship.

Lupta pentru promovarea în Premier League a intrat pe ultima sută de metri, iar Huddersfield speră în continuare să încheie pe locul secund. Misiunea e complicată. În acest moment ocupă locul 3, cu 69 de puncte. Bournemouth are 4 lungimi avans, dar și două meciuri mai puțin disputate. Oricum gazdele de astăzi trebuie să își consolideze și poziția de play-off, așa că victoria este esențială. Huddersfield are pe banca un antrenor care a atras deja privirile unor formații mai mari. Spaniolul Carlos Corberan are 39 de ani și reușește rezultate excelente cu un lot cotat la 37 de milioane de euro. 

cota2.ro

Cu un lot de valoare apropiată, Queens Park Rangers subperformează. Are o serie îngrozitoare, 5 înfrângeri consecutive, și a căzut până pe locul 11, cu 59 de puncte. Play-off-ul pare în acest moment imposibil de atins. Managerul Mark Warburton are probleme de lot cum rar s-au văzut în fotbalul profesionist. Primii 5 portari ai echipei sunt absenți din diferite motive, așa că va trebui să apeleze la o soluție de avarie. Și linia defensivă va fi una improvizată. Yoann Barbet, Lee Walace și Jeff Hendrick nu au jucat runda trecută și au șanse mici să revină astăzi. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Huddersfield a câștigat ultimul meci direct jucat pe teren propriu contra lui QPR, scor 2-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 53 de goluri a încasat QPR în acest sezon, cea mai slabă defensivă dintre primele 16 clasate din Championship 

• QPR are golaveraj negativ în meciurile jucate în deplasare, 27-31

• Huddersfield este pe plus acasă, 29 de goluri înscrise și 20 încasate. A pierdut doar 4 dintre cele 20 de partide de pe teren propriu

• Huddersfield este printre cele mai eficiente formații din Championship în acest sezon. 31% dintre șuturile pe poartă au fost transformate în goluri. În cazul lui QPR, procentajul este de 28%

• un singur eșec are Huddersfield acasă în anul calendaristic 2021, împotriva favoritei la promovare Bournemouth

• Huddersfield nu a primit gol în 5 din ultimele 7 partide jucate pe propria arenă. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota cota pentru Huddersfield solist este @2.04.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Huddersfield vs Queens Park Rangers
Pronostic:
1
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro