Ponturi Pariuri Fotbal Rennes vs AS Monaco

Superbet

Rennes este una dintre cele mai tinere formații din fotbalul european de top, cu o medie de vârstă de 23.9 ani. Pe mâna antrenorului Bruno Génésio, dezinvoltura și dorința de afirmare s-au transformat într-o mașinărie de goluri. Gazdelde de astăzi au punctat de 67 de ori în primele 31 de runde, performanță depășită doar de vedetele lui PSG. Rennes ocupă locul 3 în acest moment, cel care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Are 56 de puncte, două sub Marseille, echipa pe care o urmărește. Genesio are sub comandă 2 dintre primii 4 golgeteri ai campionatului, Martin Terrier (18 goluri) și Gaetan Laborde (14 goluri). 

AS Monaco este formația cu al doilea cel mai valoros lot din Ligue 1, cotat la 350 de milioane de euro. Din luna ianuarie a acestui an, trupa din Principat este pregătită de Philippe Clement, omul care a dus-o pe Club Brugge în fruntea fotbalului belgian. Monaco nu este ieșită complet din lupta pentru podium, dar nu își mai permite niciun pas greșit. Ocupă în acest moment poziția a 6-a, cu 50 de puncte. Și oaspeții de astăzi au un om cu poftă de gol, pe Wissam Ben Yedder, autor a 18 reușite stagionale. 

cota2.ro

50 de RON FREEBET Fără Depunere la pariuri sportive pe Superbet Online AICI

Rennes a câștigat ultimul meci direct disputat pe teren propriu contra lui AS Monaco, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimele 5 meciuri directe disputate pe terenul lui Rennes au fost GG

• Rennes a câștigat ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu, indiferent de competiție

• AS Monaco a câștigat doar 5 din cele 15 deplasări stagionale 

• 39-10 e golaverajul lui Rennes pe teren propriu în acest sezon

• Terrier, golgeterul lui Rennes, a marcat în precedentele 4 meciuri de Ligue 1

• 14.87 ocazii de gol/meci și-a creat Rennes în acest sezon. E prima în această ierarhie, inclusiv peste PSG. Monaco are o medie de 11.13 oportunități/partidă

• Rennes e prima și în clasamentul șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, o medie de 5.32 execuții cadrate/partidă.

Pe Superbet, combinația șansă dublă 1X și ambele formații marchează (GG) are cota @2.20.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rennes vs AS Monaco
Pronostic:
1X & GG
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro