Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Davidovich Fokina vs Grigor Dimitrov

BETANO

Turneul ATP de la Monte Carlo a ajuns în faza semifinalelor, iar eu am găsit o cotă extrem de interesantă la partida dintre Alejandro Davidovich Fokina și Grigor Dimitrov. 


cota2.ro

Alejandro Davidovich Fokina este fără îndoială marea vedetă a acestui turneu, reușind să îl elimine pe numărul 1 mondial și principalul favorit, Novak Djokovic. Pe parcurs a trecut și de Giron, Goffin ori Taylor Fritz, iar astăzi este în fața celei mai mari performanțe din carieră, Alejandro neavând până la 22 ani niciun turneu ATP câștigat. Zgurist la origine, la doar 1.83 m, Fokina a impresionat în special prin deplasarea extrem de bună în teren și prin capacitatea de a returna mingii aproape imposibile. 


Grigor Dimitrov este unul dintre foștii copii teribili ai circuitului masculin, un jucător extraordinar care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns la 30 ani, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Aici face unul dintre cele mai bune turnee din ultimii ani, trecând pe rând de Basilashvili, Lajovic, Ruud și Hurkacz, cu toții jucători foarte buni pe zgură. Serviciul i-a mers foarte bine, având procentaje de peste 80 % la mingi câștigate pe primul serviciu. 


Davidovich Fokina a fost foarte bun la retur la acest turneu și singura șansă a lui Dimitrov este să forțeze primul serviciu și să evite schimburile lungi. Grigor a avut 3 ași cu Basilashvili (într-un singur set), 5 ași cu Lajovic, 4 cu Ruud și 4 cu Hurkacz. Cel mai probabil vom avea o partidă lungă, iar cota oferită de Betano pentru Grigor Dimitrov - peste 2.5 ași la o cotă de 1.80 mi se pare un value bet. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alejandro Davidovich Fokina vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Grigor Dimitrov - peste 2.5 ași
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.80
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro