Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Marseille

BETFAIR EXCHANGE

PSG este aproape campioană în Ligue 1. Cu 7 etape rămase de disputat are un avans de 12 lungimi față de principala urmăritoare, chiar Marseille. Pentru milionarii din capitala Franței nu poate fi suficient. Ei visau la Liga Campionilor, dar au fost opriți de Real Madrid în optimile de finală. În aceste condiții, pentru fani o victorie în „Le Classique” este cam cel mai important obiectiv rămas în finalul sezonului. Mauricio Pochettino are o serie de absenți, Diallo, Draxler, Herrera, Kurzawa sau Paredes. Starurile Messi, Neymar și Mbappe sunt însă apte și vin după un meci colosal. Mbappe și Neymar au înscris câte 3 goluri, iar Messi a oferit 3 pase decisive în victoria cu Clermont, scor 6-1. 

Marseille este o echipă în mare formă. Tocmai s-a calificat în semifinalele Conference League, iar în Ligue 1 are o serie de 4 victorii consecutive și s-a desprins pe locul secund, avans de 3 lungimi și un meci mai puțin disputat decât Rennes. Jorge Sampaoli, energicul manager al oaspeților, are mult mai puține probleme de lot, doar Milik și De la Fuente fiind accidentați. 

cota2.ro

Pariu GRATIS și FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair Sportsbook valabil doar azi! Click AICI și revendică!

Marseille a câștigat ultimul meci disputat pe terenul lui PSG, scor 1-0. A fost o dispută încrâncenată, cu 4 cartonașe roșii. Alte informații și statistici interesante: 

• PSG are cel mai bun atac din Ligue 1, 71 de goluri înscrise în 31 de partide

• PSG a marcat 11 goluri în precedentele două meciuri de campionat

• 8 victorii consecutive are Marseille în toate competițiile

• 4 din ultimele 5 deplasări ale lui Marseille au fost GG

• PSG și Marseille sunt formațiile cu cea mai bună posesie din Ligue 1. Gazdele au 63.7%, oaspeții 61.2%

• 14.39 ocazii de gol/meci și-a creat PSG în acest sezon. Marseille are o medie de 13.29 oportunități/partidă

• PSG dă golgeterul campionatului, pe Kylian Mbappe, autor a 20 de goluri și pasator decisiv în 14 rânduri.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) în PSG - Marseille este @1.80. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSG vs Marseille
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro