Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Davidovich Fokina vs Stefanos Tsitsipas

BETANO

Am ajuns și la finala turneului ATP Masters 1000 de la Monte Carlo, o finală putem spune surprinzătoare între Alejandro Davidovich Fokina și Stefanos Tsitsipas. 


cota2.ro

Alejandro Davidovich Fokina face turneul vieții aici la Monte Carlo reușind să ajungă în prima sa finală a unui turneu major, după ce l-a eliminat pe parcurs pe numărul 1 mondial și principalul favorit aici, Novak Djokovic. Pe parcurs Fokina a făcut și alte victime cu nume, Giron, David Goffin, Taylor Fritz ori Grigor Dimitrov fiind nevoiți să se recunoască învinși de combativul spaniol de doar 22 de ani. La doar 1.83 m , Fokina are o deplasare extraordinară în teren și este foarte bun la retur, având capacitatea de a returna mingii aproape imposibile. Din cauza înălțimii, Fokina nu are un serviciu foarte puternic și de aceea riscă foarte mult unghiurile, înregistrând de regulă destule duble greșeli dar și ași. Raportul a fost 2-5 cu Giron, 0-5 cu Nole, 0-4 cu Fritz și 3-3 ieri cu Dimitrov. 


Stefanos Tsitsipas este deja o certitudine a circuitului masculin, finalist la Roland Garros, număr 5 mondial și deținător a 7 turnee ATP. El este de altfel și campionul en-titre aici la Monte Carlo, trecând de Rublev în finala din 2021. Pentru a ajunge în această finală a trecut de Fognini, Djere, Schwartzman și Zverev, serviciul fiind principala armă a grecului. A dat 3 ași cu Fognini, 5 cu Djere , 4 cu Schwarzman și numai puțin de 8 în partida din semifinale. Cel mai mare defect al grecului este faptul că se enervează extrem de repede, iar atunci când nu îi iese jocul este predispus la duble greșeli. 


Am ales o cotă specială de la Betano în care am încredere destul de mare, având în vedere că ambii jucători au fost extrem de buni la retur și va fi necesar să forțeze serviciul pentru a-și creea avantaj. De asemenea, fiind o finală, în special tânărul Fokina este posibil să aibă ceva emoții și mă aștept la destule duble greșeli din partea lui. Am ales Total ași + duble greșeli - peste 10.5 la o cotă de 1.70. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alejandro Davidovich Fokina vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Total ași + total duble greșeli - peste 10.5
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro