Ponturi Pariuri Fotbal Middlesbrough vs Huddersfield

BETFAIR EXCHANGE

Middlesbrough și Huddersfield se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în runda cu numărul 43 din Championship. 

Middlesbrough a fost departe de lupta pentru promovare în ultimele două sezoane. L-au instalat manager pe Chris Wilder, un specialist al acestui obiectiv, iar acum speră la o calificare in-extremis în play-off. Ocupă în acest moment poziția a 7-a, prima de sub linie, cu 63 de puncte. Micile probleme de lot avute în luna aprilie au adus o serie de 3 partide consecutive fără victorie. Problemele evidente sunt în compartimentul ofensiv, cel care nu a reușit să producă vreun gol în ultimele 3 partide disputate pe teren propriu. Wilder nu îl va putea folosi astăzi pe Matt Crooks, suspendat. Mijlocașul central a evoluat în 42 de partide în actuala stagiune, marcând 9 goluri. 

cota2.ro

Huddersfield nu a renunțat complet la gândurile unei promovări directe de pe locul secund, dar are nevoie de un miracol. Are de recuperat 4 puncte față de Bournemouth, în condițiile în care mai au de jucat doar 4 partide, în timp ce „cireșele” au și două restanțe. Elevii lui Carlos Corberan nu sunt siguri nici de play-off, meciul de astăzi fiind unul vital, așa că o eventuală relaxare iese din calcule. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Middlesbrough - Huddersfield:

• Huddersfield este pe 3 în clasamentul meciurilor disputate în deplasare, 31 de puncte și golaveraj pozitiv, 25-23

• Middlesbrough a pierdut 6 dintre cele 20 de partide jucate pe teren propriu în actuala stagiune, fiind doar pe 10 în clasamentul meciurilor de acasă

• Huddersfield este printre cele mai eficiente formații din Championship în acest sezon. 31% dintre șuturile pe poartă au fost transformate în goluri. Middlesbrough este penultima la acest aspect, cu un procentaj de 23%.

• Middlesbrough nu a mai înscris un gol pe teren propriu de pe 5 martie

• 133 de intervenții salvatoare a avut Lee Nicholls, portarul lui Huddersfield, în acest sezon. Este al doilea în clasamentul goalkeeperilor din Championship.

Voi juca echivalentul cotei 2.11 pe acest meci în Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, singura licențiată și în România! Aveți pariul în video, îl voi juca în cadrul proiectului Challenge Cota2!



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Middlesbrough vs Huddersfield
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.11
Cota finala: 2.11
Profit: 5.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro