Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.80

Superbet

Atalanta - Verona este meciul care închide runda cu numărul 33 din Serie A, astăzi, de la ora 22:00. 

Atalanta a început sezonul cu obiective mărețe, calificată în grupele Ligii Campionilor și printre fruntașele din Serie A. Între timp a părăsit cupele europene, iar în campionat a căzut până pe locul 8, cu 51 de puncte, la 12 lungimi de top 4. În aceste condiții, trupa lui Gian Piero Gasperini ar trebui să revină la fotbalul care a consacrat-o, unul spectaculos, fără menajamante. 

cota2.ro

Verona este una dintre surprizele plăcute ale actualei stagiuni. Formația antrenată de Igor Tudor este pe locul 19, cu 45 de puncte, dar are a 5-a ofensivă din Serie A, 56 de goluri înscrise. Dă și al treilea golgeter al competiției, pe Giovani Simeone, autor a 16 reușite. 

• Atalanta a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-1

• 3.3 goluri este media în meciurile Veronei din acest sezon. Și Atalanta are o medie deosebită, 2.9 reușite/partidă

• Verona a primit gol în toate deplasările din acest sezon. 13 dintre ele au fost GG

• 14.74 ocazii de gol/meci și-a creat Atalanta în acest sezon

• Verona este cea mai eficientă formație din Serie A. 38% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost goluri.

Pe Superbet, combo-ul GG sau 3+ are cota @1.40


ÎNCASEAZĂ 3 bonusuri CASH până la 500 de Ron la primele 3 depuneri pe Superbet Online AICI


Northampton Town și Harrogate se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 43 din League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Angliei. 

Northampton este un club înființat în secolul 19, cu un singur sezon petrecut pe prima scenă a fotbalului din Anglia, în 1965. Acum se zbate în mediocritate, un joc de du-te, vino între League One și League Two. Conducerea l-a păstrat în funcție pe antrenorul Jon Brady, cel care a retrogradat stagiunea trecută, iar mutarea se dovedește inspirată. Acesta a intaurat o disciplină de fier și a dus echipe pe locul 4, cu 70 de puncte, la 5 lungimi de pozițiile direct promovabile. 

Harrogate are o poveste aparte. Este o echipă promovată în premieră în fotbalul profesionist britanic, antrenată din 2009 de același om, Simon Weaver. Timp de 3 sezoane a fost manager-jucător, apoi tatăl lui a cumpărat clubul și l-a instalat definitiv. El a reușit să progreseze constant până în League Two, în ciuda unui lot modest. În acest moment, Harrogate este pe locul 18, fără emoții în privința retrogradării. 

• Northamtpon a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 2-1

• Northampton are cea mai bună apărare din League Two, 34 de goluri primite în 42 de runde. În comparație, Harrogate a încasat 69

• Harrogate a pierdut 7 din ultimele 9 meciuri

• Lotul lui Northampton valorează 3.83 milioane de euro, potrivit transfermarkt. Cel al lui Harrogate este cotat la doar 1.88 milioane, al doilea cel mai modest din League Two. 

Pe Superbet, cota pentru PsF 1 este @1.47.


--------------------


Universitatea Cluj și Concordia Chiajna se întâlnesc în runda cu numărul 5 a play-off-ului din Liga 2, astăzi, de la ora 17:30. 

U Cluj pare cea mai stabilă formația din liga secundă în acest moment. La Petrolul plutește incertitudinea financiară, iar Hermannstadt e în insolvență. Trupa antrenată de Erik Lincar are toate atuurile pentru a promova, dar nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru primele două locuri. Are 48 de puncte, 9 sunt ploieșteni și 4 sub sibieni, cu meciul de astăzi restant. 

Concordia Chiajna este ieșită din calculele pozițiilor direct promovabile și duce în acest moment o bătălie în 2 cu Slobozia, pentru ultima poziție de baraj. Ilfovenii au o singură victorie în primele 5 runde din play-off. 

• U Cluj s-a impus categoric în meciul direct din sezonul regular, scor 4-0

• U Cluj a câștigat fără să primească gol ultimele 3 meciuri de pe teren propriu

• Chiajna a câștigat doar una din ultimele 6 deplasări oficiale

• Chiajna a avut mari probleme în ofensivă în sezonul regular, marcând doar 18 goluri în 19 etape

• În comparație, U Cluj a înscris 34 de goluri

• 4.17 milioane de euro valorează lotul lui U Cluj. Cel al Chiajnei este cotat la 3.06 milioane.

Pe Superbet, cota pentru PsF 1 este @1.37.


------------------


Plymouth și Sunderland se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 44 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei.  

Plymouth atacă revenirea în Championship după o pauză de 13 ani, perioadă petrecută în eșaloanele inferioare. Progresul avut cu Steven Schumacher pe bancă este incredibil. Dacă stagiunea trecută se clasa pe 18, cu un golaveraj -27, acum ocupă poziția a 4-a, cu 78 de puncte, când mai sunt de jucat doar 3 etape. 

Așadar, sezonul regular din League One a intrat pe ultima sută de metri, iar Sunderland este momentan prima sub linia play-off-ului, cu 76 de puncte. Disputa de astăzi cu Plymouth are o miză imensă. Alex Neil, managerul instalat în luna februarie, trebuie să motiveze lotul cotat la peste 18 milioane de euro, al doilea cel mai valoros din competiție.

• Sunderland a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 2-1

• în toate meciurile directe disputate în acest secol s-au marcat peste 1.5 goluri

• 72 de goluri a înscris Sunderland în acest sezon, al treilea atac din League One. Și Plymouth e în top, 67 de reușite

• 14.26 ocazii de gol/meci și-a creat Sunderland în acest sezon, a 4-a medie din League One

• Sunderland dă al doilea golgeter al campionatului, pe scoțianul Ross Stewart, autor a 22 de goluri

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri în meci este @1.33.


----------------


Morecambe primește vizita lui Portsmouth, astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 44 din League One. 

Morecambe este un club micuț, aflat la primul sezon din istorie în al treilea eșalon. Lotul este unul foarte modest, cotat la 3.78 milioane de euro, dar inimos. Ocupă în acest moment locul 19, deasupra zonei periculoase, cu 41 de puncte. Morecambe deține un record interesant. Alături de Wimbledon este singura formație din primele 4 ligi ale Angliei care nu a retrogradat niciodată în istorie. 

Portsmouth este un brand de alt calibru, fost câștigător al primei divizii în anii 1949 și 1950. Are în palmares și două trofee în Cupa Angliei, unul relativ recent, în 2008. Doi ani mai târziu picau din Premier League și urma un regres constant. Și stagiunea în curs este compromisă, doar locul 9 în acest moment, cu 66 de puncte. Așadar, scăpați de presiunea unui obiectiv, oaspeții ar trebui să ofere un fotbal atractiv astăzi. 

• Portsmouth a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-0

• Morecambe are cea mai slabă apărare din League One, 84 de goluri încasate în 43 de partide

• în ultimele 18 meciuri disputate de Morecambe s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri

• meciurile lui Morecambe oferă cea mai ridicată medie de goluri din League One, 3.3 reușite/partidă. În cazul lui Portsmouth, media este 2.5

• 12.74 ocazii de gol/meci și-a creat Portsmouth în acest sezon. Nici Morecambe nu stă rău, 11.84 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri în meci este @1.28. 


COPIAZĂ BILETELE MELE DIN SUPERSOCIAL

Dacă ai instalată aplicația Superbet, e foarte simplu să joci toate biletele pe care le postez. Pur și simplu mergi pe SuperSocial din aplicație și accesează profilul meu cu peste 7500 de followeri. Apasă și tu butonul prin care mă poți urmări și vei primi notificări de fiecare dată când plasez câte un pariu nou, fie el prematch sau LIVE!

Ai AICI profilul meu de SuperSocial

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Verona
Pronostic:
GGsau3+
Cota
1.40
Northampton vs Harrogate Town
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.47
U Cluj vs Concordia Chiajna
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.37
Plymouth vs Sunderland
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Morecambe vs Portsmouth
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 4.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro