Ponturi Pariuri Tenis Fabio Fognini vs Marco Cecchinato

BETANO

Turneul ATP de la Belgrad se dispută pe zgură și îi are drept favoriți pe Novak Djokovic, Rublev, Khachanov sau Karatsev. 


cota2.ro

Noi am pregătit un pont de la partida din primul tur dintre italienii Fabio Fognini și Marco Cecchinato. 


Fabio Fognini este favoritul nr.6 la acest turneu, locul 62 ATP și unul dintre veteranii circuitului masculin. El și -a axat cariera în special pe zgură, acolo unde a câștigat numai puțin de 8 titluri ATP, cel mai important fiind cel de la Monte Carlo din 2019. Forma sa in acest an este medie cu semifinale la Rio de Janeiro unde a pierdut cu Alcaraz și eliminare în optimi la Monte Carlo în fața lui Tsitsipas. Din cele 8 partide jucate pe zgură in 2022, Fabio a câștigat 5, o performanță destul de bună ținând cont de adversari. 


Marco Cecchinato este în cădere liberă și a pierdut absolut toate meciurile disputate în acest an, ajungând la 10 înfrângeri consecutive. Deși are cu 5 ani mai puțin decât adversarul său, Marco pare mai aproape de retragere, acuzând probleme fizice extrem de des, ultima dintre ele la finalul anului când s-au retras din finala Challengerului de la Losinj. 


Marco Cecchinato a ieșit din prima sută mondială, iar rezultatele sale sunt din ce in ce mai slabe. După semifinala de la Roland Garros din 2018, cariera sa a cunoscut o pantă descendentă din care nu pare să se mai oprească. Fognini a jucat bine în ultimul timp și cred că pleacă cu prima șansă. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fabio Fognini vs Marco Cecchinato
Pronostic:
Fabio Fognini -2.5 game-uri
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro