Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.86

Superbet

1.Atalanta-Verona

Etapa a 33-a din Serie A se încheie in seara asta, de la ora 22:00, la Bergamo, cu meciul Atalanta - Verona. 

De când Gian Piero Gasperini se află pe banca Atalantei (sezonul 2016/17), bergamascii au câștigat 5 din cele 7 meciuri de campionat cu Verona (bilanțul e completat de o remiză și o înfrângere). 

cota2.ro

Trebuie însă amintit faptul că în precedentele 4 întâlniri dintre cele două, echipa care a jucat pe teren propriu nu a câștigat. Ultimul duel direct de la Bergamo s-a terminat cu victoria veronezilor, scor 2-0, în martie anul trecut. 

Învinsă în ultimele două etape, de Napoli și Sassuolo, Atalanta e abia pe locul 8. Cele 51 de puncte acumulate până acum sunt cele mai puține în acest punct al sezonului din ediția de campionat 2017/18, pe care squadra lui Gasperini a terminat-o pe poziția a șaptea. 

  • Atalanta: L L D L W
  • Verona: L W D L D

Verona a pierdut în etapa trecută cu Inter (0-2) și are o singură victorie în ultimele 5 etape. Cu toate acestea, Hellas, care e pe locul 10, are șanse mari să termine sezonul în prima jumătate a clasamentului, o performanță importantă pentru o echipă care a început foarte slab campionatul. 

2.Barcelona-Cadiz

Barcelona a ratat calificarea în semifinalele Europa League, singurul trofeu pe care îl mai putea cuceri în acest sezon, după ce a fost eliminată acasă de Eintracht Frankfurt.

Barcelona și-a încheiat cursa pentru câștigarea singurului trofeu european care-i lipsește din vitrină. Văzută drept mare favorită, gruparea blaugrana a fost de nerecunoscut în returul cu Eintracht. Catalanii s-au trezit mult prea târziu, când nemții aveau deja 3-0. Sergio Busquets a redus din diferență în primul minut al prelungirilor, iar Depay, în minutul 90+11, a înscris golul de 2-3. 

  • Barcelona: L W D W W
  • Cadiz: L D W L W

La prima vedere, pare un meci simplu pentru băieții lui Xavi, dacă avem în vedere forma de moment a echipei, dar Cadiz are mare nevoie de puncte, pentru a se salva de la retrogradare, așa că va fi complet motivată să obțină un rezultat pozitiv.

Catalanii au muncit din greu pentru victoria din ultima etapă, 3-2 cu Levante. contra Barcelonei s-au dictat trei lovituri de la 11 metri, dar, din fericire pentru gruparea blaugrana, Levante a transformat doar două penalty-uri, astfel că a fost posibilă victoria, grație unui gol marcat în prelungiri de Luuk de Jong. Olandezul a adus victoria în minutul 90+2.

Cadiz a căzut pe locul 18, primul retrogradabil, după ce Mallorca a câștigat surprinzător cu Atletico Madrid, astfel că andaluzii au serios de tras pentru a evada din „zona roșie”. După ce înregistrase două rezultate pozitive, victorie cu Villarreal și egal cu Valencia, trupa lui Sergio Gonzalez n-a reușit în ultima etapă s-o încurce pe Real Betis, formație calificată în finala Cupei Regelui și care luptă pentru un loc de UCL.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Verona
Pronostic:
1X & 2+
Cota
1.45
Barcelona vs Cadiz
Pronostic:
1
Cota
1.28
Cota finala: 1.86
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro