Ponturi Pariuri Tenis Dominic Thiem vs John Millman

BETANO

Turneul ATP 250 de la Belgrad este unul dintre turneele pe zgură premergătoare Roland Garros, iar pe tabloul principal găsim jucători precum Novak Djokovic, Rublev, Khachanov sau Karatsev. 


cota2.ro

Noi vă propunem un pont de la partida dintre Dominic Thiem și John Millman. 


Dominic Thiem este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial vine aici după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc aproape un an. Dominic încearcă să revină în top, abordând în special turneele de zgură, suprafața sa favorită, unde viteza loviturilor nu este atât de mare precum pe hard. 


John Millman este un jucător australian aflat pe locul 80 mondial. Ajuns la 32 ani, el are un singur titlu ATP câștigat în carieră, la Nur - Sultan in 2020, însă pe hard. Pe zgură nu se descurcă deloc bine, fiind de regulă eliminat în primele tururi. Anul acesta are un singur meci disputat pe zgură, pierdut în calificările de la Monte Carlos contra lui Taro Daniel. 


Deși este de mulți ani în top, Dominic Thiem are doar 28 ani, fiind încă un sportiv care mai are multe de arătat în circuitul masculin. Acest meci este și un moment al adevărului pentru austriac, care poate vedea unde se află cu adevărat. Adversarul este accesibil, suprafața ii convine, astfel că voi merge pe victoria lui Thiem cu handicap -2.5 game - uri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dominic Thiem vs John Millman
Pronostic:
Dominic Thiem -2.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro