Ponturi Pariuri Tenis Feliciano Lopez vs Emil Ruusuvuori

Superbet

La Barcelona se dispută în această săptămână un turneu ATP 500 pe zgură, cu Tsitsipas, Ruud, Auger Aliassime și mai ales Carlos Alcaraz printre favoriți. 


cota2.ro

Noi vă propunem un pont de la partida dintre Feliciano Lopez și Emil Ruusuvuori. 


Feliciano Lopez este la 40 de ani unul dintre cei mai bătrâni jucători din circuit, acesta fiind după spusele sale ultimul an în competiție. El a avut o carieră frumoasă, cu multe partide memorabile dar și cu 7 titluri ATP câștigate, majoritatea pe iarbă, suprafața sa favorită, însă cu toate astea nu a intrat niciodată în primii 10 jucători ai lumii. Momentan, Feliciano a ajuns pe locul 120 ATP și a început să facă din ce in ce mai greu față ritmului, pierzând toate partidele disputate în anul 2022. La meciul din primul tur al Challenger-ului de la Madrid de săptămâna trecută nu s-a prezentat, acuzând ceva probleme fizice. 


Emil Ruusuvuori este un exponent al noii generații, un finlandez de 23 ani aflat pe locul 74 ATP. Cu rezultate foarte bune la juniori și în turneele de nivel Challenger și ITF, unde are 10 titluri câștigate, este de așteptat ca Emil să facă cât de curând pasul spre primii 50 jucători ai lumii, fiind un jucător complet, cu rezultate bune pe toate suprafețele. Pe zgură are 4 partide în acest an, 3 câștigate în calificările de la Monte Carlo cu Mager, Cobolli și Otte și una pierdută contra lui Sinner, după un joc consistent. 


Este greu de crezut că la 40 de ani, Feliciano Lopez mai poate juca la nivel înalt. El a avut rezultate modeste anul acesta și nu stă foarte bine nici fizic. Ruusuvuori este un jucător în plină ascensiune , cu o deplasare foarte bună în teren și cred că se va impune fără probleme. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Feliciano Lopez vs Emil Ruusuvuori
Pronostic:
Emil Ruusuvuori 2-0
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 5.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro