Ponturi Pariuri Fotbal Hallescher FC vs VFL Osnabruck

BETANO

Hallescher FC v VFL Osnabruck

De la ora 20:00, pe ”Leuna Chemie Stadion”, Hallescher FC primeste vizita celor de la Osnabruck intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 32, din 3. Liga (Germania).



cota2.ro

Hallescher nu merge prea bine in acest moment si e la 6 puncte deasupra liniei rosii, iar in ultima etapa a remizat pe teren propriu cu Havelse, scor 1-1. Trebuie mentionat faptul ca Hallescher joaca foarte bine pe teren propriu, insa situatia actuala se datoreaza in mare masura rezultatelor din deplasare, care sunt incredibil de proaste. De partea cealalta, Osnabruck inca mai spera la o promovare in liga secunda. Acestia sunt la 7 puncte de barajul de promovare si la 9 puncte de promovarea directa, dar au sanse pentru ca au doua meciuri mai putin disputate. Partida de astazi e foarte importanta pentru ei, iar un esec nu ar pica deloc bine in contextul in care exhipa e neinvinsa in ultimele 5 etape.

Pontul meu se va axa pe goluri in prima parte. Atat Hallesher, cat si Osnabruck au o medie de 1 gol per meci marcat in primele 45 de minute, iar media golurilor este undeva la 1.73, aici referindu-ma la partidele de pe teren propriu, respectiv deplasare, disputate de cele doua formatii. Mai mult decat atat, 80% din meciurile ambelor formatii au avut cel putin un gol in prima repriza. Avand in vedere aceste aspecte, consider ca pontul ”Peste 1.0 gol asiatic in prima repriza” are sanse destul de bune de reusita. Imi e greu sa cred ca o sa vedem un 0-0 dupa primele 45 de minute, in contextul in care ambele echipe au nevoie de toate punctele.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hallescher FC vs VFL Osnabruck
Pronostic:
Peste 1.0 gol asiatic in prima repriza
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro