Ponturi Pariuri Fotbal Hamburger SV vs SC Freiburg

BETANO

Hamburger SV - SC Freiburg

Prima semifinala din Cupa Germaniei se joaca in aceasta seara de la 21:45 pe ”Volksparkstadion” din Hamburg, intre divizionara secunda, Hamburger SV si echipa de prima liga, Freiburg.



cota2.ro

Hamburger SV pare sa rateze din nou promovarea in Bundesliga dupa ce a jucat destul de bine pana in acest moment. Esecurile cu Kiel si Paderborn inca dor, iar echipa e in acest moment la 5 puncte de baraj si 6 puncte de promovarea directa, cu doar 4 etape inainte de finalul campionatului. Nu stiu cat de prioritara este cupa pentru ei, insa o finala ar fi totusi o performanta uriasa. Adversarul de astazi se descurca foarte bine in Bundesliga, iar din sezonul pare ca vor evolua in cupele europene. Mai sunt 4 etape sin in Bundesliga, iar Freiburg e la doar 1 singur punct de locurile de UEFA Champions League, lucru total surprinzator.

Ma astept la un meci spectaculos, cu multe goluri. Gazdele vor sa stearga cu buretele acest final de sezon, iar o finala ar fi o mica alinare pentru fanii acestora. Oaspetii cu siguranta isi doresc sa incununeze un sezon foarte bun, cu o calificare in finala Cupei Germaniei, iar aceste aspecte cred ca vor duce la un duel cu multe atacuri si faze de poarta. In 93% din meciurile celor de la Hamburg, de pe teren propriu, am avut cel putin un gol in prima repriza, acelasi lucru regasindu-se si in 73% din duelurile lui Freiburg din deplasare. Ambele echipe au o medie de peste un gol marcat in prima parte si o medie de 1.4 goluri per meci in primele 45 de minute, asa ca un pariu pe reusite pana in pauza pare o alegere destul de buna.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hamburger SV vs SC Freiburg
Pronostic:
Peste 1.0 gol asiatic in prima repriza
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro