Ponturi Pariuri Tenis John Millman vs Miomir Kecmanovic

BETANO

Continuăm pronosticurile de la Turneul ATP 250 de la Belgrad, astăzi urmând să între în concurs marele favorit Novak Djokovic. 


cota2.ro

Noi am găsit o cotă cu șanse foarte mari de reușită de la meciul dintre Miomir Kecmanovic și John Millman, primul meci al zilei. 


În opinia mea, sârbul Miomir Kecmanovic este unul dintre favoriții la câștigarea acestui turneu, un jucător aflat într-o formă foarte bună care se află într-un progres continuu și constant. În acest an, Miomir are un bilanț 20-7 și a învins jucători de top precum Berrettini, Auger Aliassime, Korda ori Taylor Fritz, ajungând în sferturile de finală atât la Indian Wells cât și la Miami. În primul tur, tânărul de 22 ani nu i-a dat nicio șansă lui Richard Gasquet, impunându-se cu 6-0, 6-3. 


John Millman s-a calificat surprinzător în turul secund, trecând în 3 seturi de Dominic Thiem- jucător venit însă după 1 an de inactivitate. Australianul a ajuns la 32 ani și este pe locul 80 ATP, având o carieră de nivel mediu cu un singur titlu ATP câștigat în 2020. Millman nu este un jucător care să prefere zgura, are foarte puține partide disputate pe această suprafață, fiind eliminat de regulă în primele tururi. 


Miomir Kecmanovic este jucătorul pe val, are aportul publicului și nu cred că va avea probleme. Pentru siguranță am ales un pronostic combinat Miomir Kecmanovic și sub 23.5 game-uri - cotă 1.60. Pariul poate fi câștigător și în cazul unui set cu prelungiri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
John Millman vs Miomir Kecmanovic
Pronostic:
Miomir Kecmanovic & sub 23.5 game-uri
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 5.40
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro