Ponturi Pariuri Fotbal TSC Backa Topola vs Steaua Roșie Belgrad

BETANO

TSC Backa Topola - Steaua Roșie Belgrad

De la ora 17:00, pe ”TSC Arena”, Backa Topola primeste vizita celor de la Steaua Rosie Belgrad, intr-un duel din cadrul rundei cu numarul 2 al Superligii din Serbia.

cota2.ro

Atat lupta la titlu, cat si lupta pentru ultimul loc de cupe europene este crancena. Pentru lupta la titlu vorbim de cele doua mari rivale, Partizan si Steaua Rosie care sunt despartite de doar doua puncte si ma astept ca titlul sa se decida in confruntarile directe. Backa Topola e o veche cunostinta a noastra, iar acum trage tare sa obtina din nou calificarea in cupele europene. In urma sa, Vojvodina, Vozdovac si Radnicki, echipe care sunt la o distanta de doua, respectiv trei puncte. Steaua Rosie e mare favorita in acest duel, insa nu stiu daca o sa aiba un meci foarte usor. Toate partidele directe dintre cele doua formatii s-au incheiat cu minim 3 goluri, ba mai mult, 7 din cele 8 confruntari s-au incheiat cu cel putin 4 goluri pe tabela de marcaj.

Pariu GRATIS și FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair Sportsbook valabil doar azi! Click AICI și revendică!

Dupa parerea mea, golurile nu ar trebui sa lipseasca. Ambele echipe au o medie a golurilor in meciurile de pe teren propriu, respectiv deplasare de peste 3, iar statistica XG (Expected Goals) ne sugereaza ca vor fi reusite, avand in vedere numarul mare de ocazii create de cele doua formatii. In 80% din meciurile celor de la Topola de pe teren propriu si in toate meciurile din deplasare ale Stelei Rosii, am avut cel putin un gol in prima parte, lucru ceea ce spune destul de multe despre echipe, stilul ofensiv pe care il propun s.a.m.d. Pontul meu pentru acest meci este ”Peste 1.25 goluri asiatice in prima repriza”, la o cota de 1.95, disponibila pe platforma Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
TSC Backa Topola vs Steaua Roșie Belgrad
Pronostic:
Peste 1.25 goluri asiatice in prima repriza
Cota
1.95
1/2
Cota finala: 1.95
Profit: -3.50
Stake: 7
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro