Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Granada

BETFAIR EXCHANGE

Atletico Madrid și Granada se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 33 din La Liga. 

Atletico Madrid are un sezon total atipic. Defensiva campioanei en-titre a Spaniei a fost ciuruită. Organizarea și siguranța cu care ne obișnuise echipa lui Diego Simeone au dispărut, echipa fiind salvată, surprinzător, de oamenii din față. Madrilenii au ratat șansa de a-și apăra titlul, dar sunt în cărți pentru ultimul obiectiv rămas, clasarea în top 4 și prezența în grupele următoarei ediții din Liga Campionilor. Conform presei iberice, managerul argentinian are doar două absențe notabile astăzi, pe fundașul central Gimenez și pe mijlocașul Hector Herrera. 

cota2.ro

Granada este în pericol să pice în liga secundă, după două sezoane de excepție, terminate pe 6 și 9. Acum este pe 18, prima de sub linie, cu 29 de puncte. Are de recuperat două lungimi față de Cadiz, echipa de deasupra, când mai sunt de disputat 6 etape. Granada a avut ghinion cu accidentările, dar speră ca totul să se întoarcă în favoarea ei odată cu instalarea noului antrenor. Aitor Karanka a fost prezentat în week-end și speră să aducă obișnuitul șoc pozitiv la club. 

Pariu GRATIS și FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair Sportsbook valabil doar azi! Click AICI și revendică!

Granada a câștigat meciul direct disputat contra lui Atletico în turul campionatului, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimele 3 meciuri directe dintre Atletico și Granada au fost GG

• 59 de goluri a înscris Atletico Madrid în primele 32 de runde. Doar Real Madrid și Barcelona au ofensive superioare

• din punct de vedere ofensiv și Granada stă decent, 36 de goluri marcate. În schimb, defensiva e dezastruoasă, 56 încasate

• ultimele 3 deplasări ale Granadei au fost extrem de spectaculoase: 2-4 cu Sevilla, 3-2 cu Alaves și 1-3 cu Valencia

• 12.09 ocazii de gol/meci și-a creat Atletico Madrid în acest sezon. Granada are o medie apropiată, 10.84 oportunități/partidă

• Atletico este lider detașat în clasamentul eficienței din La Liga. 40% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost goluri.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) în Atletico Madrid - Granada este @2.36.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atletico Madrid vs Granada
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.32
Cota finala: 2.32
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro