Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, pe acest bilet am ales sa mizez pe jucatori. La Betfair Sportsbook avem o optiune interesanta in care putem selecta orice jucator ca, fie marcheaza, fie ca ofera un assist, iar aceasta optiune mi-a atras atentia.

Pariu GRATIS și FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair Sportsbook valabil doar azi! Click AICI și revendică!

Luis Suarez (Cota 1.36) - In aceasta seara, Atletico are meci pe teren propriu cu Granada, iar Suarez e posibil sa fie titular sau cel putin eu sper asta. Vorbim totusi de unul dintre cei mai importanti jucatori ai lui Simeone, cu 11 reusite si doua pase de gol. Felix nu va putea evolua astazi, iar alegerile in ofensiva vor fi alese dintre Griezmann, Suarez si Correa. Francezul pare iesit din forma si nu ar fi exclus sa-l vedem pe uruguayan in primul 11.

cota2.ro

Kevin De Bruyne (Cota 1.44) - Manchester City are nevoie de toate punctele pentru a trece din nou pe prima pozitie in clasament, iar acest lucru pare o formalitate, avand in vedere ca ”cetatenii” vor juca pe teren propriu. KDB este ”creierul” echipei, este jucatorul pe care se bazeaza cel mai mult Guardiola si jucatorul care poate face diferenta. 11 reusite si 3 assist-uri are belgianul in acest sezon de Premier League si ma astept sa-l vad chiar pe lista marcatorilor azi.

Vinicius Jr (Cota 1.91) - Real Madrid e ca si campioana dupa parerea mea, iar in acesta seara, in partida contra Osasunei, Ancelotti va schimba primul 11. E posibil sa-l vedem pe Bale titular, iar la mijloc cred ca isi poate face aparitia Camavinga deoarece Modric a fost lasat acasa sa se odihneasca. Vinicius Jr va sprinta tot meciul in banda stanga si am putut observa ca acesta creeaza foarte multe ocazii. Nu e exclus sa vedem un assist din partea sa pentru francezul, Karim Benzema.

Kylian Mbappe (Cota 1.40) - PSG joaca la Angers in aceasta seara fara Messi si Neymar. Mbappe are sansa de a dovedi inca o data ca e un jucator fantastic si ma astept sa inscrie in acest duel. Nu va fi un meci usor, insa nu exista un jucator mai potrivit pentru a rezolva un duel. Sustinut de Icardi si Di Maria in ofensiva si cu o linie de mijloc formata din Verratti, Danilo si Gueye, Kylian cred ca va avea destul de multe ocazii si sper ca si reusite.

  • Luis Suarez - Înscrie sau oferă o pasă decisivă (1.36)
  • Kevin De Bruyne - Înscrie sau oferă o pasă decisivă (1.44)
  • Vinicius Jr - Înscrie sau oferă o pasă decisivă (1.91)
  • Kylian Mbappe - Înscrie sau oferă o pasă decisivă (1.40)

La acest bilet a fost folosita asigurarea ACCA-EDGE disponibila pe Betfair SportsBook. Astfel, in locul cotei de 5.26, am primit o cota de 3.15, dar in cazul in care pierdem un meci, miza ne este returnata.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Biet Jucatori - Betfair Sportsbook
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro