Ponturi Pariuri Fotbal FC Porto vs Sporting Lisabona

BETFAIR EXCHANGE

FC Porto și Sporting Lisabona se întâlnesc astăzi, de la ora 22:15, în returul semifinale Cupei Portugaliei. 

FC Porto are un sezon istoric pe plan intern. Nu a pierdut niciun meci în primele 30 de runde din campionat și mai așteaptă doar confimarea oficială cu privire la titlu. Cu 4 etape rămase de disputat, avansul față de urmăritoarea Sporting este de 9 lungimi. Antrenorul Sergio Conceicao poate etala o formulă aproape de cea standard astăzi, în duelul de pe „Dragao”. Excepție face veteranul Pepe, liderul defensivei. Acesta este suspendat. Porto a făcut recurs la TAS, dar răspunsul va veni după meciul cu Sporting. 

cota2.ro

Campioana en-titre Sporting vine după un eșec în derby-ul capitalei Lisabona, 0-2 contra celor de la Benfica. Din cauza acestui rezultat a pierdut complet contactul cu Porto în campionat. Și Ruben Amorim, tehnicianul campioanei en-titre, va putea folosi cei mai buni fotbaliști. Matheus Reis și Bruno Tabata, incerți din cauza unor litigii ale comisiilor, au făcut deplasarea cu echipa, informează presa portugheză. 

FC Porto a câștigat manșa tur a semifinalei, scor 2-1, revenind cu golurile marcate de Taremi și Evanilson în ultima jumătate de oră. Alte informații și statistici interesante:

• ultimele 3 mciuri directe dintre Porto și Sporting au fost GG

• 79 de goluri în 30 de meciuri a înscris Porto în campionat, cel mai bun atac. Sporting a punctat de 59 de ori

• 14 goluri a înscris Porto în ultimele 3 meciuri disputate pe teren propriu

• Sporting a câștigat ultimele două deplasări cu același scor, 3-1 cu Tondela și 3-1 cu Guimaraes

• 17.87 ocazii de gol/meci și-a creat Porto în meciurile disputate pe plan intern în acest sezon. Sporting are a doua medie, 15.23 oportunităță/partidă

• Porto e prima și în privința șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, o medie de 6.80 execuții cadrate/partidă

• câte 17 trofee au Porto și Sporting în Cupa Portugaliei. Liderul all-time e Benfica, cu 26 de victorii.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează în Porto - Sporting este @1.81. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Porto vs Sporting Lisabona
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro