Ponturi Pariuri Fotbal PAOK vs Olympiakos

BETFAIR EXCHANGE

PAOK Salonic și Olympiakos Pireu dispută astăzi, de la ora 19:30, turul semifinalei Cupei Greciei. 

Răzvan Lucescu începe să își simtă postul amenințat la Salonic. Fanii au fost alături de echipă după eliminarea din Conference League, dublu eșec contra lui Marseille în faza sferturilor de finală, dar rezultatele de pe plan intern nu sunt la fel de ușor de digerat. PAOK a fost învinsă în ultimele două runde de campionat chiar de rivalele Panathinaikos, scor 1-2, și Aris, scor 0-1. Locul 2, unul care duce în preliminariile Conference League, pare în continuare sigur, dar ultrașii alb-negri au pretenții mai mari. Sezonul poate fi salvat cu un triumf în Cupa Greciei. 

cota2.ro

Olympiakos, campioana en-titre a Greciei, a rezolvat deja lupta pentru titlu. Are 70 de puncte, un avans de 11 lungimi față de urmăritoarea PAOK, așa că se poate concentra acum pentru al doilea trofeu pus în joc, Cupa. Antrenorul Pedro Martins a făcut deplasarea la Salonic fără 3 oameni importanți, informează presa elenă. Agibu, Fourtounis și Valbuena sunt accidentați și nu vor evolua astăzi. 

Cel mai recent meci direct, disputat în ianuarie 2022, chiar pe „Toumba”, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici relevante: 

• 6-3 pentru PAOK a fost raportul șuturilor pe spațiul porții în ultimul meci direct

• ultimele 3 meciuri directe au fost GG, în două rânduri marcându-se peste 2.5 goluri

• PAOK are cel mai bun atac din prima ligă a Greciei, 53 de goluri înscrise în 30 de runde. Olympiakos o urmează, cu 51 de reușite

• PAOK îl are în lot pe cel mai bun marcator al campionatului. Slovenul Jasmin Kurtic a punctat de 15 ori, oferind și 2 pase decisive

• PAOK este cea mai eficientă formație din prima ligă a Greciei, marcând un gol la fiecare 5.9 ocazii create

• Olympiakos a ajuns mai ușor în careurile adverse, 308 ocazii total de gol, față de 297 de oportunități ale lui PAOK, dar a avut ghinion. A nimerit de 15 ori bara în acest sezon.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2 goluri în regim asiatic este @1.80

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PAOK vs Olympiakos
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro