Ponturi Pariuri Tenis Taro Daniel vs Andrey Rublev

BETANO

Astăzi vom afla și ceilalți doi semifinaliști de la Belgrad, turneu ATP 250 disputat pe zgură. 


cota2.ro

Noi am pregătit un pont pentru partida dintre Taro Daniel și Andrey Rublev. 


Taro Daniel este un jucător ce reprezintă Japonia, născut la New York și format la școlile de tenis americane. Ajuns la 29 ani el a ieșit din prima sută mondială și joacă mai mult în turnee de nivel inferior Challenger și ITF, acolo unde are rezultate bune, acumulând 12 titluri. Oarecum surprinzător pentru un sportiv de 1.90m, Taro preferă zgură, suprafață pe care a câștigat și cel mai important trofeu al carierei, titlul ATP de la Istanbul in 2018, an în care a atins și cea mai bună clasare, locul 64 ATP. Aici vine din calificări, bifând deja 4 victorii, printre eliminați fiind Lajovic și Rune. 


Andrey Rublev este favoritul nr.2 la câștigarea turneului și unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin. El se află momentan pe locul 8 ATP și are la cei 24 ani ai săi numai puțin de 10 titluri ATP. Anul acesta a început foarte bine pentru Andrey care a câștigat turneele de la Dubai și Marseille și a ajuns in semifinale la Indian Wells, înregistrând numai puțin de 13 victorii consecutive în circuit. Rublev a atras atenția și prin implicarea sa în contextul politic actual, fiind un oponent declarat al războiului, lucru care a tensionat spiritele în țara sa natală. Aici a trecut greu de Lehecka după ce a pierdut primul set. 


Rublev nu mai este la nivelul de la începutul anului, fiind vizibil afectat psihic de tensiunile existente cu privire la sportivii ruși. El a pierdut set în ultimele 5 partide disputate, perioadă în care a suferit și 3 înfrângeri. Taro Daniel se simte foarte bine la Belgrad, având anul trecut semifinale aici și sferturi în Turneul Challenger. Cei doi jucători s-au întâlnit de 3 ori în carieră și de fiecare dată a fost nevoie de set decisiv. Merg pe over la game-uri. 


   

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Taro Daniel vs Andrey Rublev
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro