Ponturi Pariuri Fotbal Schalke 04 vs Werder Bremen

BETFAIR EXCHANGE

Schalke 04 și Werder Bremen se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în runda cu numărul 31 din 2.Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic al Germaniei.

 Schalke a retrogradat cu un bilanț rușinos la finalul statiunii precedente, doar 16 puncte acumulate. S-a mizat pe continuitate, au fost păstrați mulți dintre jucătorii cu nume, dar și managerul grec Dimitrios Grammozis. Seria nefastă din debutul anului 2022 a dus la înlocuirea lui. Conducerea s-a dovedit din nou inspirată la începutul lunii martie, când a lăsat echipa pe mâna interimarului Mike Buskens. Toate cele 5 partide disputate cu el pe banca tehnică au fost câștigate. Schalke e prima în 2.Bundesliga în acest moment, cu 56 de puncte.

cota2.ro

 Werder Bremen, altă echipă de mare tradiție a Germaniei, a picat tot sezonul trecut. „Verzii” au pornit la drum cu Markus Anfang antrenor, dar după 14 runde în care echipa avea o medie de doar 1.46 puncte/meci, a fost demis. A venit senzaționalul Ole Werner, neamțul de 33 de ani care a fost la un pas să promoveze cu Holstein Kiel sezonul trecut, iar rezultatele au fost de excepție. Echipa a urcat constant, fiind acum pe poziția secundă, cu 54 de puncte, când mai sunt de disputat 4 etape.

Pariu GRATIS și FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair Sportsbook valabil doar azi! Click AICI și revendică!

Schalke și Werder Bremen au remizat, scor 1-1, în meciul din turul campionatului. Alte informații și statistici interesante:

  • Werder vine după 3 remize consecutive în campionat, toate cu același scor, 1-1. Adversare au fost Sandhausen, St. Pauli și Nurnberg
  • Schalke dă golgeterul campionatului, pe Simon Terodde, cu 24 de goluri
  • Werder răspunde cu perechea Marvin Ducksch (17 goluri) și Niclas Fullkrug (15 goluri)
  • 9 remize a înregistrat Werder Bremen în acest sezon. Schalke a remizat și ea de 5 ori
  • Werder e lider în clasamentul ocaziilor de gol, cu o medie de 17.67 oportunități. Schalke e pe locul secund în această ierahie, cu 16.60 ocazii/meci
  • Cele două sunt primele și în clasamentul șuturilor expediate pe poartă. Aici Schalke e în față, cu 6.03 execuții cadrate/meci. Werder e pe cu o medie de 5.83.

Voi juca destul de curajos pe această partidă la o cotă de 3.60 pe care o puteți vedea în episodul cu numărul 90 din BURSA PARIURILOR 👇👇👇


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Schalke 04 vs Werder Bremen
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
3.60
Cota finala: 3.60
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro