Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.40

BETFAIR SPORTSBOOK

Primul meci care mi-a captat atenția în această sâmbătă este cel care se desfășoară pe ABAX Stadium, unde Peterborough primește vizita lui Bristol Rovers, în cadrul etapei cu numărul 38 din League 1.

Peterborough l-a instalat pe banca tehnică pe Steve Evans, adus de la Mansfield Town, căruia i-a fixat ca obiectiv clasare într-un loc de Play-off, lucru deloc imposibil, din moment ce distanța față de Scunthorpe, ocupanta ultimului loc din TOP 6, este de doar 2 puncte și există și avantajul unui meci mai puțin disputat.

cota2.ro

Bristol Rovers nu este o pradă ușoară, de aceea voi evita solistul pe gazde și voi miza pe goluri. Ultimele 5 dispute dintre cele două au produs spectacol, cu minim 3 goluri marcate de fiecare dată, iar media de goluri înregistrată de ambele echipe în cele 37 de etape disputate este identică: 2.9 goluri per meci.

Cea de-a doua selecție de pe acest bilet este partida în care Wigan se deplasează la Bury. După ce miercuri am câștigat fără emoții cu Wigan, este timpul să bifăm o nouă reușită. De această dată, elevii lui Paul Cook se deplasează pe terenul lanternei roșii, argumentele fiind de partea noastră.

Vom coborî o divizie și mergem în League 2, acolo unde Luton a pierdut poziția de lider în urma unei perioade de 5 etape fără victoire, dar cu o singură înfrângere. Azi este prilejul perfect de revenire la obiceiuri câștigătoare, deoarece primesc vizita codașei Barnet, echipă care a pierdut 58% din meciurile actualului sezon și l-au demis weekendul trecut pe antrenorul Graham Westley, aducându-l înapoi pe Martin Allen, care a fost numit acum pentru a 5-a oară antrenor principal pe banca „albinelor”.

Luton are cel mai bun atac din divizie, cu 79 de goluri marcate, iar pe propriul teren a înscris de 52 de ori în 19 partide, absolut impresionant, realizând o medie de 2.74 goluri marcate per meci. Eu voi juca acest meci și în varianta single, pe linia de handicap asiatic -1, la o cotă de 1.90.

Acestea fiind spuse, eu vă doresc un weekend verde tuturor și nu uitați să verificați și cota 30 pe handbal de azi!

VEZI AICI COTA 30 PE HANDBAL DE SÂMBĂTĂ


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Peterborough vs Bristol Rovers
Pronostic:
over 2.5
Cota
1.72
Bury vs Wigan
Pronostic:
2
Cota
1.65
Luton vs Barnet
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 4.40
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro