Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

RB Leipzig - Union Berlin

Cele doua echipe s-au intalnit acum 3 zile in semifinalele Cupei Germaniei, Leipzig castigand duelul cu 2-1, dupa cu Union a condus la pauza cu 1-0. Statisticile pe goluri in confruntarile directe arata extrem de bine. Numai putin de 6 din ultimele 7 partide au produs cel putin 3 goluri, iar in 4 din ultimele 5 dueluri, ambele echipe au marcat. Ma astept si astazi la goluri, dar si la un meci in care echipa gazda nu va pierde.

cota2.ro

FC Koln - Arminia Bielefeld

Un meci care se anunta foarte disputat e cel dintre Koln si Bielefeld. Gazdele trag tare pentru cupele europene, in timp ce oaspetii incearca sa evite retrogradarea. 3 din ultimele 5 dueluri directe au produs minim 4 reusite, iar in 4 din aceste 5 meciuri, ambele echipe au marcat. Ma astept la un duel in care o sa vedem goluri in ambele porti. Ambele echipe au obiective, asa ca sunt sanse mari sa avem modificari ale tabelei.

AZ Alkmaar - SC Heerenveen

Meci interesant in Eredivisie, acolo unde Alkmaar primeste vizita celor de la Heerenveen. Gazdele isi doresc sa termine cat mai sus in clasament, in timp ce oaspetii si-ar dori o participare in Conference League, dar care pare putin improbabila. Meciurile directe au produs foarte multe goluri. In ultimele 5 din ele s-au marcat cel putin 3 goluri, iar in 8 din ultimele 10, ambele echipe au marcat. In concluzie, pontul pe goluri e cel mai indicat.

Rapid Bucuresti - Sepsi OSK

In ”Giulesti”, Rapid primeste vizita celor de la Sepsi intr-un duel foarte tare si deasemenea, important pentru locurile la barajul pentru cupele europene. Rapid ocupa prima pozitie in Play-Out, iar pe locul 2, la doar doua lungimi distanta se afla Sepsi, echipa care care are ca obiectiv castigarea acestui Play-Out. In cele doua confruntari directe, ambele echipe au marcat, iar in aceasta seara avem toate ”ingredientele” pentru a avea din nou un astfel de deznodamant.

Norwich - Newcastle

Matematic, Norwich mai are sanse de salvare insa este extrem de dificil. Newcastle e o echipa fara griji in acest moment, iar un loc mai bun la final de sezon, inseamna incasari mai bune pentru club. Cred ca o sa avem un meci cu multe goluri, mai ales ca in 6 din ultimele 8 meciuri s-au marcat minim 3 goluri, iar in tot atatea am avut gol marcat in ambele porti. Ambele echipe au defensive slabe si ma astept sa cedeze de cateva ori.

Leicester - Aston Villa

Ramanem in Premier League acolo unde Leicester primeste vizita celor de la Aston Villa pe ”King Power Stadium”. Ma astept sa vedem un meci cu multe reusite pentru ca ambele echipe propun un fotbal ofensiv. Mai mult decat atat, niciuna dintre echipe nu are griji in ceea ce priveste retrogradarea, iar meciurile directe au produs multe reusite. Mai exact, in 4 din ultimele 5 s-au marcat minim 3 goluri, iar in 8 din ultimele 10 am avut gol in ambele porti.

Bahlinger SC - KSV Hessen Kassel

Ultimul meci de pe bilet este din ligile inferioare din Germania. Vorbim de doua echipe de mijlocul clasamentului, fara griji, insa care marcheaza mult, iar in meciurile directe fac spectacol. In ultimele 4 meciuri directe, ambele echipe au marcat, iar in 2 dintre acestea s-au marcat minim 4 goluri. Mai mult, pe 31 Octombrie 2020, am avut o partida incheiata cu scorul de 5-4 in favoarea celor de la Bahlinger. Nu vad de ce astazi nu am avea din nou reusite.

  • RB Leipzig - Union Berlin - 1X&GG (2.32)
  • FC Koln - Arminia Bielefeld - GG3+ (2.27)
  • AZ Alkmaar - SC Heerenveen - GG3+ (2.30)
  • Rapid Bucuresti - Sepsi OSK - GG (2.20)
  • Norwich - Newcastle - Peste 2.5 goluri (1.91)
  • Leicester - Aston Villa - GG3+ (2.00)
  • Bahlinger SC - KSV Hessen Kassel - GG3+ (2.42)

Cota totala a biletului este de 246.35.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Bilet Betano - 7 Evenimente
Cota
246.35
Cota finala: 246.35
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro