Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Karen Khachanov

BETANO

Novak Djokovic și Karen Khachanov se luptă pentru primul loc în finala turneului ATP 250 de la Belgrad, turneu desfășurat pe zgură. 


cota2.ro

Despre Novak Djokovic nu putem spune multe lucruri noi. El este considerat de mulți specialiști cel mai bun jucător din istorie, locul 1 mondial și jucătorul care a dominat circuitul masculin în ultimii ani, terminând 7 sezoane pe primul loc în clasamentul ATP. Nole este un jucător impresionant care de-a lungul carierei a câștigat 86 titluri ATP dintre care nu mai puțin de 20 de mare șlem. După un 2021 în care a câștigat 3 din cele 4 turnee mari, ratând finala la US Open, sârbul traversează o perioadă mai puțin reușită, în care ține mai degrabă prima pagină ziarelor de scandal, în special din cauza atitudinii sale cu privire la vaccinare. Aici a trecut de compatrioții săi Djere și Kecmanovic pierzând de fiecare dată primul set.  


Karen Khachanov este un sportiv rus de 26 ani, clasat pe locul 26 ATP. El a fost și mai sus în clasament, pe locul 8, însă în ultimii ani cariera sa a stagnat, fiind unul dintre jucătorii buni ai circuitului dar fără mari performanțe. Karen are 4 titluri la nivel ATP, toate pe hard, ultimul în 2018, însă cea mai mare performanță a carierei este fără discuții medalia olimpică de argint câștigată la Tokyo. După semifinala din luna februarie de la Doha, sportivul rus a intrat pe o pantă descendentă, pierzând încă de la prima partidă la Indian Wells, Miami și Monte Carlo. Aici a fost nevoie de victoria împotriva lui Monteiro pentru a ajunge în semifinale, profitând în turul 2 de abandonul lui Safiulin. 


Novak Djokovic este privit ca un idol la Belgrad, atât în ceea ce privește cariera de jucător cât și viața personală. El este susținut frenetic la acest turneu și după un început mai greu a părut că își intră în ritm in setul decisiv cu Kecmanovic. Nole într-o zi bună poate "spulbera" orice jucător din circuit, așa cum a tot făcut-o în ultimii ani. În ultimele 6 meciuri cu Khachanov, scorul este 13-0 la seturi pentru sârb, ultima partidă fiind în luna februarie la Dubai (6-3,7-6). Merg pe victoria cu 2-0 a lui Djokovic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Karen Khachanov
Pronostic:
Novak Djokovic 2-0
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro