Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Andrey Rublev

BETANO

Calculele hârtiei au fost respectate și principalii favoriți de la turneul ATP Belgrad 250 vor juca finala in ziua de Paște, de la ora 15.00.  


cota2.ro

Novak Djokovic și Andrey Rublev se vor întâlni într-un meci pentru care am pregătit un pronostic care mi-a atras atenția. 


Nole și - a respectat blazonul și a ajuns in prima finală a anului chiar în fața propriilor suporteri. Despre sârb nu putem spune multe lucruri noi, el fiind un jucător extraordinar, unul dintre cei mai galonați din istorie, cu 20 titluri de mare șlem în palmares și 86 în total. Aflat în continuare pe primul loc în clasamentul ATP, Djokovic încearcă să depășească perioada mai puțin fastă, perioadă presărată cu numeroasele controverse și scandaluri generate de atitudinea sa cu privire la vaccinare. Aici a trecut de Djere, Kecmanovic și Khachanov, de fiecare dată pierzând primul set. 


Andrey Rublev este un rus de 24 ani aflat pe locul 8 ATP. El a început foarte bine anul, reușind să câștige turneele de la Dubai și Marseille și să ajungă în semifinale la Indian Wells. Asemenea adversarului său, Andrey este un jucător cu o personalitate puternică, el fiind un oponent declarat al războiului din Ucraina, fapt ce i-a adus numeroase critici în țara natală. Din cauza acestui scandal, el a afirmat că nu se mai poate concentra, iar nivelul său a scăzut, înregistrând înfrângeri cu Fritz, Kyrgios și Sinner. Aici a trecut greu de Lehecka in primul tur, apoi în minim de seturi de Taro Daniel și Fognini.


Se întâlnesc doi dintre cei mai buni jucători din circuit, ambii implicați însă în chestiuni extrasportive care le afectează jocul. Novak Djokovic a ajuns la 5 partide consecutive în care a pierdut primul set, lucru în premieră pentru liderul mondial. Cred că în această finală Nole va intra montat și împins de suporteri sârbi va câștiga primul set. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Andrey Rublev
Pronostic:
Novak Djokovic câștigă primul set
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro