Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanța vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Farul Constanța și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 6 a play-off-ului Ligii 1. 

Farul a avut un tur de play-off sub așteptări. A marcat doar două goluri în cele 5 partide și ocupă poziția a 5-a, cu 28 de puncte. Singurul obiectiv rămas este o eventuală clasare pe 4, asta însemnând să câștige lupta cu Voluntari și FC Argeș. Gică Hagi are probleme de efectiv înaintea disputei de astăzi. Adrian Petre, al doilea golgeter al echipei, este suspendat, iar Jefte Betancor, cel mai bun marcator al dobrogenilor, este incert, după lovitura primită runda trecută, în eșecul 0-3 cu Universitatea Craiova. O altă absență notabilă este cea a mijlocașului central Dragoș Nedelcu. Acesta este împrumutat de la FCSB și ar putea evolua doar dacă ar fi plătit o sumă importantă de bani, după cum este prevăzut în contract. 

cota2.ro

FCSB a revenit cu șanse reale în lupta la titlu, grație victoriei obținute pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-0, un meci în care raportul șuturilor pe spațiul porții a fost de 13-1 pentru bucureșteni. În acest moment, formația antrenată de Toni Petrea ocupă poziția secundă, cu 43 de puncte, la 5 lungimi de liderul CFR, dar cu un meci mai puțin disputat. Practic, FCSB este la mâna ei în lupta penttu titlu. Singurul om de bază indisponibil este fundașul central Vinicius. Un atu al oaspeților îl reprezintă și liniștea de la echipă din ultimele săptămâni. Finanțatorul Gigi Becali pare să fi făcut un pas în spate și să acorde mai multă libertate staff-ului. 

Încasează până la 550 de Ron BONUS din partea casei la înregistrare pe Betfair AICI

FCSB a câștigat meciul direct contra Farului din turul play-off-ului, scor 2-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 16 ocazii de gol și 11 șuturi pe spațiul porții Farului a avut FCSB în ultimul meci direct

• FCSB a câștigat meciul direct disputat pe terenul Farului în sezonul regular, scor 1-0

• FCSB dă golgeterul din play-off, pe Florin Tănase, marcator a 4 goluri

• FCSB a câștigat ambele deplasări din acest play-off

• FCSB a marcat 10 goluri în cele 5 partide din play-off, Farul a punctat doar de 2 ori, cea mai slabă ofensivă

• 32.4 milioane de euro valorează lotul celor de la FCSB. Cel al Farului e cotat la sub 15 milioane de euro. 

V-am propus un pariusimplu, la cotă de minim 1.90, pe care îl puteți vedea în episodul 90 al emisiunii BURSA PARIURILOR, alături de alte statistici interesante oferite de colegii mei 👇👇👇


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Farul Constanța vs FCSB
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro