Ponturi Pariuri Fotbal Sivasspor vs Alanyaspor

BETFAIR EXCHANGE

Sivasspor și Alanyaspor se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 34 din Super Lig, prima divizie a Turciei. 

Sivasspor are un sezon dezamăgitor, dacă îl comparăm cu ultimele două, terminate între primele 5 formații din Turcia. Echipa este în continuare antrenată de Riza Calimbay, dar lotul este unul îmbătrânit, cu cea mai ridicată medie de vârstă din campionat, 29.5 ani. Golgeterul echipei este atacantul Moussa Konate, împrumutat de la Dijon. Senegalezul a marcat 9 goluri. O stagiune impresionantă are și Max Gradel, fostul mijlocaș al lui Leicester sau Bournemouth, cu 6 reușite și 12 pase decisive. În acest moment, Sivasspor este pe locul 14, cu 42 de puncte. Nu are emoții în privința retrogradării, un avans de 12 lungimi față de zona periculoasă. 

cota2.ro

Alanyaspor este în cărți pentru o calificare în cupele europene. Ocupă poziția a 6-a, cu 52 de puncte, la 5 în spatele lui Basaksehir, având și un meci mai puțin disputat. La începutul anului 2022, antrenor a fost instalat Francesco Farioli, un italian în vârstă de 33 de ani, iar rezultatele au fost cele scontate de conducere. Lotul pe care îl are la dispoziție este cotat la 37.10 milioane de euro. Printre numele cunoscute sunt Miha Mevlja, fostul fundaș al lui Dinamo, sau Leory Fer, fost internațional olandez trecut și pe la Norwich sau Swanea. 

Încasează până la 550 de Ron BONUS din partea casei la înregistrare pe Betfair AICI

Sivasspor a câștigat cel mai recent meci direct, turul semifinalei de Cupă, disputat pe 20 aprilie, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• 3.5 goluri este media în meciurile celor de la Alanyaspor din acest sezon, cea mai ridicată din Super Lig. Și în cazul celor de la Sivasspor media este decentă, 2.6 reușite/partidă

• 4 din ultimele 5 deplasări jucate de Alanyaspor au fost GG

• 7 din cele mai recente 9 meciuri disputate de Sivasspor pe teren propriu au fost GG

• 12.61 ocazii de gol/meci și-a creat Alanyaspor în acest sezon. Sivasspor are o medie asemănătoare, 12.15 oportunități/partidă

• Alanyaspor este cea mai eficientă formație din prima ligă a Turciei. 13% dintre ocaziile create au fost fructificate. 

Pe Betfair Exchange, pariul de tip PRO pentru selecția peste 2.5 goluri în Sivasspor - Alanyaspor este cotat la 2.04 și mi se pare o valoare excelentă! 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sivasspor vs Alanyaspor
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro