Ponturi Pariuri Tenis Oscar Otte vs Marko Topo

BETANO

Am găsit o cotă interesantă pentru dumneavoastră la meciul dintre Oscar Otte și Marko Topo, meci disputat în primul tur al turneului ATP BMW Open de la Munchen, turneu pe zgură pregătitor pentru Roland Garros. 


cota2.ro

Oscar Otte este un jucător german de 28 ani, aflat momentan pe locul 62 ATP, cea mai bună clasare a carierei. Deși joacă de mulți ani în circuit, el a intrat abia anul acesta între primii 100 de jucători ai lumii, prima parte a carierei jucând în special în turnee de nivel inferior, ITF și Challenger. Începând cu anul 2021 performanțele sale au crescut, câștigând turneele Challenger de la Ismaning, Ortisei și Bari și reușind câteva victorii surprinzătoare cu Nishioka, Gasquet, Tabilo sau Karatsev. Vine după sferturi de finală la Belgrad, performanță care i-a asigurat un loc direct pe tabloul principal al acestui turneu. Preferă partidele pe hard, fiind destul de înalt și imobil pentru zgură. 


Marko Topo este un sârb de doar 18 ani ce se anunță o mare speranță a tenisului masculin. El a făcut de doar un an trecerea de la juniori, astfel că momentan se află doar pe locul 756 ATP, însă cu un potențial mare de creștere. Aici a reușit în calificări două mari surprize, trecând de Laaksonen și Gombos, doi jucători mult mai experimentați. Este al doilea meci pe tabloul principal al unui turneu ATP, după ce anul trecut a reușit să îi ia un set lui Coria la Belgrad. 


După victoriile cu Laaksonen și Gombos, cred că Marko Topo este puțin subapreciat în partida cu Otte. Chiar dacă germanul este clar favorit, nu cred că va avea o viață ușoară cu tânărul jucător sârb care este cu moralul la cote maxime. Marko Topo a servit foarte bine în calificări când și-a pierdut o singură dată serviciul in cele două partide disputate și cred că poate obține cel puțin 7 game-uri în acest meci. 



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Oscar Otte vs Marko Topo
Pronostic:
Marko Topo - peste 6.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro