Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Tabilo vs Cristian Garin

BETANO

Un alt meci de la Turneul ATP Munchen , disputat pe zgură, care mi-a atras atenția, este confruntarea chiliană între Alejandro Tabilo și Cristian Garin. 


cota2.ro

Alejandro Tabilo este un sportiv de 24 ani intrat de curând în lumea "bună" a tenisului. El se află pe locul 91 ATP grație rezultatelor din ultima perioadă, când a ajuns în semifinale la Santiago de Chile și în finală la Cordoba. Alejandro joacă mai mult în turnee mici, de nivel Challenger, acolo unde are în general rezultate bune, având și 4 titluri în carieră, ultimul în 2021, dar și multe finale, ultima la Santiago Challenger când a pierdut cu Dellien. . Marea problemă a lui o reprezintă însă inconstanța, având fluctuații mari chiar și în timpul partidelor. Aici a pierdut în calificări cu Lehecka, însă beneficiază de statutul de lucky looser. 


Deși este cu doar un an mai în vârstă decât oponentul său, Cristian Garin este un sportiv mult mai titrat, fiind unul dintre zguristii buni ai circuitului. El a ajuns pe locul 30 ATP, după ce anul trecut a fost chiar pe 17, și este câștigătorul a 5 turnee ATP în carieră, toate pe zgură. Recent are semifinale la Houston, unde a pierdut cu Isner, însă forma sa din acest an este destul de slabă, cu multe înfrângeri în primul tur. 


Cei doi jucători s-au întâlnit de 2 ori în carieră, victoriile fiind împărțite. Forma lor de moment este slabă, ambii acuzând oboseala după turneele americane. Garin are 8 zile de pauză în plus și îl văd favorit aici, fiind un jucător mult mai experimentat care trebuie să atingă un nivel optim înainte de Roland Garros. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alejandro Tabilo vs Cristian Garin
Pronostic:
Victorie Cristian Garin
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro