Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Real Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester City și Real Madrid se întâlnesc marți, de la ora 22:00, în turul semifinalei Ligii Campionilor.

Pep Guardiola s-a săturat de trofeele obținute pe plan intern cu Manchester City și vrea, în sfârșit, să dea lovitura în Liga Campionilor. Anul trecut a fost aproape, învins în finală de Chelsea. Acum, „cetățenii” au toate atuurile pentru a se impune. Managerul spaniol este pus în gardă de revenirile reușite de madrileni pe teren propriu și va dori să tranșeze dubla încă din tur. Vrând, nevrând, va etala o formulă ofensivă. Asta pentru că are probleme în flancul drept al apărării. Mendy nu a evoluat tot sezonul din cauza problemelor cu legea, Joao Cancelo este suspendat, iar Kyle Walker și John Stones sunt incerți. 

cota2.ro

Și Carlo Ancelotti are probleme de efectiv înaintea deplasării în Anglia. Eden Hazard și Jovic vor lipsi cu siguranță, iar Alaba și Casemiro, doi oameni esențiali pe faza defensivă, au șanse mici să apară. „Galacticii” au tremurat pentru calificarea în semifinale. În optimi au revenit miraculos în fața lui PSG, după un eșec 0-1 în tur, iar în sferturi au avut nevoie de prelungiri și de multă șansă pentru a o elimina pe Chelsea. Jocul Realului, în ciuda faptului că produce rezultate, nu are consistența celui practicat de City. 

Manchester City și Real Madrid au fost adversare în optimile Ligii Campionilor și în anul 2020, în formule aproape identice. Trupa lui Guardiola câștiga atunci ambele manșe cu același scor, 2-1, dominând autoritar disputele. Alte informații și statistici interesante: 

• 162 ocazii de gol și-a creat Manchester City în acest sezon al Ligii Campionilor. Real Madrid a avut 152 de oportunități

• 60.4% este posesia medie a lui Manchester City în acest sezon, cea mai ridicată din Liga Campionilor. Real Madrid este la 51.8%

• 54 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Manchester City în actuala ediție a Ligii

• Manchester City nu a mai pierdut un meci de Liga Campionilor disputat pe Etihad Stadium din septembrie 2018

• Real Madrid a câștigat doar unul din ultimele 6 meciuri disputate pe teren englez în Liga Campionilor

• 69 de lovituri de la colțul terenului a avut Manchester City în acest sezon al Ligii Campionilor. Real Madrid, doar 47

• 9 lovituri de la colțul terenului a avut Manchester City în meciul disputat pe teren propriu contra lui Atletico Madrid, în sferturi. În cel mai recent meci de campionat, victoria 5-1 cu Watford, „cetățenii” au beneficiat de 11 cornere.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Manchester City are minimum 2 șuturi pe poartă în fiecare repriză și Manchester City are minim 2 cornere în fiecare repriză este @2.50. 



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs Real Madrid
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 7.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro